Politietest Ervaringen

Wat is Politietest?

Politietest is een Politietest Coaching Programma dat je helpt voorbereid te zijn op de echte politietest. Ze geloven dat met een goede voorbereiding, je al halverwege bent in het proces van toegelaten worden tot de politieopleiding.

Stukje historie

Politietest werd geschreven door Ronny Rockx, die als gezondheidscoach en mental coach voor verschillende doelgroepen werkt. Daarvoor heeft hij de Koninklijke Militaire School gevolgd waar hij geslaagd is als instructeur, hiernaast heeft hij diploma’s voor groepsinstructeur en zware lichamelijke vaardigheden in de wacht gesleept.

Sollicitatiehulp

Door een sollicitatieformulier aan te maken, wordt de selectieprocedure van de politie officieel gestart. Ter voorbereiding hierop wordt aanbevolen goed voorbereid aan deze selectieprocedure te beginnen.Deze procedure kan lastig zijn en veel tijd in beslag nemen, meestal duurt het tussen de 4 en 6 maanden.

Toetsing

Er wordt gekeken naar verschillende aspecten, zoals vooropleiding, motivatie, etnische achtergrond en kennis over culturen. Pas als je voldoet aan de eisen, word je door een speciale commissie bij de politie geaccepteerd om de selectieprocedure verder compleet te maken.

Bewust Blauw

Als je de eerste test goed doorstaat, kun je meedoen aan de 1e ‘Bewust Blauw’ selectiedag die in de politie regio plaatsvindt waar je sollicitatie is geweest. Tijdens deze dag word je blootgesteld aan vraagstukken en dilemma’s om je bewustzijn over het politievak te vergroten. Ook zal je op de hoogte raken van welke impact het politievak op je sociaal leven kan hebben.

Deel A en deel B

De derde selectie dag omvat deel A en deel B, al na twee weken vindt deze tweede selectie dag plaats bij de Politieacademie in Apeldoorn of Amsterdam. Je zal hier aan verschillende testen worden onderworpen en ook een lijst met vragen invullen. Als je deze lijst hebt ingevuld, zullen de uitkomsten voor dezelfde dag besproken worden.

Klantervaringen

Heb je al eens eerder contact gehad met Politietest? Wellicht heb je het Politietest Coaching programma al eens gevolgd? We zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Delen jouw mening op deze pagina wellicht ben je in staat andere politieliefhebbers te helpen met het besluit om het programma te volgen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Politietest teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Politietest

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Politietest? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Politietest achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *