Prescan Ervaringen

Een preventief medisch onderzoek bij Prescan.nl – lees de reviews

Iedereen wil een inzicht in hun gezondheid en of het noodzakelijk is om deze te verbeteren. Helaas wordt bijvoorbeeld bij het uitvoeren van een total body check vaak pas achteraf ontdekt dat er klachten waren. Prescan biedt hiervoor een oplossing. In 2003 opende de eerste kliniek van Prescan in Duitsland en anno nu kunnen mensen in Nederland bij diverse klinieken terecht voor een preventief medisch onderzoek. Hiermee krijgt u inzicht in uw toestand van gezondheid, waardoor vroegtijdige kwalen al opgespoord kunnen worden.

Diensten van Prescan

U kunt bij Prescan voor verschillende diensten kiezen. Alles draait om een team van specialisten die u meer inzicht probeert te bieden in uw gezondheid. De Total body scan of MRI scan verkrijgt u binnen één dag, waarna u direct de uitslag ontvangt. Verder biedt Prescan ook verschillende maag-, darm- en borstonderzoeken aan, die geschikt zijn voor mensen die het gevoel hebben dat hun klachten niet serieus worden genomen. Alle onderzoeken worden uitgevoerd zonder verwijsbrief van de huisarts. Na afloop zijn er ook nazorgdiensten die meteen kunnen worden ingeroepen wanneer er toch een negatieve uitslag is op een onderzoek.

Klachten

Hoewel Prescan constant probeert te streven naar de best mogelijke service, kan het natuurlijk wel eens gebeuren dat er iets niet helemaal naar wens is. Hiervoor is een klachtencoördinator ingesteld die alle klachten onderzoekt en beoordeelt op basis van hoor en wederhoor. Alle klachten worden serieus genomen en daarnaast kunt u ook het klachtenreglement op de website van Prescan.nl raadplegen.

Voorbereiding

Het is belangrijk dat u zich goed voorbereid op een preventief medisch onderzoek. Hiernaast kunt u op de website van Prescan.nl alvast alle review’s lezen en zo een goed beeld krijgen van het bedrijf. Verder is het aan te raden om iemand mee te nemen die u kan steunen wanneer de uitslag niet is zoals verwacht.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Prescan teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Prescan

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Prescan? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Prescan achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *