ReBuy Ervaringen

reBuy: Tweedehands Elektronica Opknappen en Verkopen

reBuy is een Europese leider in tweedehands elektronica. In 2005 opgericht, hebben ze meer dan tien jaar ervaring met het opkopen en verkopen van een ruim assortiment producten, van tablets tot gameconsoles, smartphones, camera’s, etc. ReBuy heeft meer dan 500 medewerkers die ruim 100.000 producten per dag verwerken. Door goed gebruikte producten op te kopen, te repareren en op te knappen, maken zij het mogelijk voor consumenten om nog wat te verdienen aan producten die niet meer gebruikt worden, en benutten zij tevens de kans om producten die ze willen hebben, tegen een lage prijs aan te schaffen.

Verzenden door reBuy

De verkoop van je producten bij reBuy gaat vrij eenvoudig. Je gaat eerst naar hun website en kiest hier een categorie: telefoons, gameconsoles, smartwatches, etc. Vervolgens vul je het menu in waarbij je invult welk merk, model, staat en of je er accessoires bij hebt. Nadat alle vragen beantwoord zijn, krijg je een prijsvoorstel en kan je ‘in verzendpakket’ klikken. Wanneer je meerdere producten verkoopt, kun je deze toevoegen aan je verzendpakket. Nadat je op ‘verkoop afronden’ hebt geklikt, kan je een PostNL verzendetiket aanmaken. Verpakkingskosten zijn de enige kosten die je hiervoor moet betalen. Afhankelijk van je locatie is het mogelijk om maximaal drie pakketten per keer te versturen.

Beoordeling en Klachten

ReBuy beoordeelt de kwaliteit van het product volgens hun eigen waardering. Hierna wordt er een e-mail verzonden met de beoordeling en de prijs op je reBuy account. Wanneer de beoordeling laag uitvalt ten opzichte van de verwachtingen, ontvang je een nieuw prijsvoorstel, maar is het ook mogelijk om je artikel terug te vragen of recyclen hiervan te verkrijgen. Mochten er problemen zijn of vragen, kun je contact opnemer met ReBuy via live chat, e-mail of telefoon.

Reviews

Heb jij al eens een product verkocht via www.reBuy.nl? Laat jouw review hierachter zodat anderen kunnen profiteren van jouw ervaring!

Voordelen ReBuy en Je Oude Producten Verkopen?

Is het een goed idee om je oude consoles, smartphones, koptelefoons etc. aan te bieden voor verkoop bij reBuy? Ervaringenspotter biedt je meer informatie, dus lees verder om erachter te komen of dit jouw kans is om te profiteren van je oude gadgets!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen ReBuy teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met ReBuy

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over ReBuy? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over ReBuy achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *