Red je Boeketje Ervaringen

Wat is Red je Boeketje?

Red je Boeketje is een initiatief dat in het leven is geroepen tijdens de coronacrisis, met als doel om zowel geïsoleerde ouderen als de noodlijdende telersindustrie te steunen. Met dit initiatief kunnen deelnemers een boeket bestellen voor € 15,- om te Doneren aan een geïsoleerde oudere, of om iemand anders hiermee te verrassen. De bloemenindustrie is een belangrijke economische sector, maar door de coronacrisis staat deze nu volledig op de tocht. Met Red je Boeketje worden deze bloemen gered en krijgt de sector een duwtje in de rug. Ook worden 120.000 geïsoleerde ouderen in verzorgingshuizen blij gemaakt met een boeket.

Hoe werkt Red je Boeketje?

Deelnemers kunnen een boeket bestellen voor € 15,- en laten bezorgen. Het boeket kan doorgestuurd worden aan een oudere in een verzorgingshuis, maar ook aan iemand anders zoals een zorgverlener, de moeder of een vriendin. Ook is het mogelijk om dit initiatief te steunen door een donatie te doen via een sms; je stuurt hiervoor eerst je sms en ontvangt vervolgens gratis terug. Vervolgens kun je het bedrag dat je donatie waard is bepalen en daarna betalen via iDeal.

Wie zijn de initiatiefnemers?

Red je Boeketje is een initiatief vanuit de bloemenindustrie en aanverwante sectoren. De initiatiefnemers zijn teler Bloominess, bloemist Frederique’s Choice, mattrassenwinkel Matt Sleeps en bezorgdienst Red je Pakketje. Ook Koning Willem-Alexander heeft zijn steun betuigd aan dit initiatief, door in zijn toespraak op te roepen tot het bestrijden van eenzaamheid.

Hoe betrouwbaar is Red je Boeketje?

Red je Boeketje beschrijft zichzelf als een spontane actie om zowel ouderen als telers te helpen. Hoe goed werkt het iniatief? Is het bijvoorbeeld gemakkelijk om een boeket te bestellen? Heb je de levertijd kunnen volgen? En hoe was de reactie van de ontvanger? Ervaringenspotter vraagt de deelnemers om hun meningen en beoordelingen delen in een review over Red je Boeketje, zodat andere mensen een betrouwbaar beeld krijgen van dit initiatief.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Red je Boeketje teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Red je Boeketje

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Red je Boeketje? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Red je Boeketje achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *