Regiobloemist Ervaringen

Regiobloemist: Bloemen en meer bestellen

Regiobloemist is een bedrijf waar je bloemen, boeketten en toebehoren kunt kopen. Op de website maak je een keuze uit seizoensboeketten, veldboeketten, gelegenheid en rouwbloemen. Het bedrijf bezorgt de bloemen door geheel Nederland. Een bestelling op een werkdag voor 14:00 uur wordt dezelfde dag nog besteld en een bestelling op een zaterdag voor 12:00 uur wordt dezelfde dag nog afgeleverd.

Voordelen Regiobloemist

De service van Regiobloemist wordt als uitstekend ervaren en doen aan 100% tevredenheidsgarantie. Regiobloemist biedt haar klanten tevens de mogelijkheid om de bloemen de volgende dag te laten bezorgen. Ook stelt het bedrijf klanten in staat om goedkope bloemetjes te laten bezorgen.

Bezorgen door Regiobloemist

Bloemen worden op werkdagen vanaf 09:00 uur tot circa 18:00 uur bezorgd, maar er kan geen exact tijdsvak gegarandeerd worden. In het tulpenseizoen is het mogelijk om tulpen te bestellen die al vanaf € 11,95 te verkrijgen zijn en die ook door het bedrijf bezorgd worden.

Contact met Regiobloemist

Kan je niet de bloemen vinden waar je naar op zoek bent? Heeft Regiobloemist je geholpen met jouw bestelling? Wil je feedback geven? Neem dan contact op met het bedrijf. Dit kan door een online contactformulier in te vullen. Daarnaast is het mogelijk om op verschillende manieren een betaling te verrichten, waaronder via iDEAL, Visa, Mastercard, Afterpay en PayPal.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Regiobloemist teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Regiobloemist

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Regiobloemist? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Regiobloemist achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *