RSM Rotterdam School of Management Ervaringen

Rotterdam School of Management

De Rotterdam School of Management Erasmus University (RSM) behoort tot de wereldtop onderwijsinstellingen die managementskunde aanbieden. Internationale erkenning komt tot uiting in de 2017 QS Global Business Schools ranglijst, waarin RSM tot de top 45 van beste business schools wordt gerekend. Hierdoor wordt kennis en onderzoek van hoog niveau gecombineerd met praktisch leiderschap, wat het RSM mogelijk maakt om een breed scala aan opleidingen te bieden zoals Bachelor, Master, PhD, MBA en Executive Education.

Diensten

De expertise binnen RSM maakt het mogelijk om specifieke opleidingen aan te bieden die leidinggevenden voorbereiden op hun internationale carrière. Deze programma’s variëren van 1 tot 10 dagen en verschillen qua niveau en achtergrond. Na het afronden van een training is de kennis direct toepasbaar in de organisatie waar de cursist deel van uit maakt.

De mogelijkheden zijn zeer divers en omvatten onder andere marketing & sales, corporate communication, technology & operations, women in business, general management, leiderschap & persoonlijke effectiviteit, financie & accounting en strategie & innovatie. Al deze onderwerpen zijn te vinden op de website van RSM.

Klachten

Mocht een cursist of student ontevreden zijn over bijvoorbeeld hoe hij of zij is behandeld of over de campusvoorzieningen, dan kan er een klacht worden ingediend. Men probeert eerst via een informeel gesprek een oplossing te zoeken. Lukt dit niet, dan kan er via de Faciliteit Rechtsbescherming er formeel geklaagd worden.

Wanneer men geen gebruik wil of kan maken van de digitale loket, dan kan er ook mondeling geklaagd worden bij de studentendecaan. Hiervoor kan men via het ESSC een afspraak maken.

Reviews

Hoe studenten en cursisten Rotterdam School of Management beoordelen? Wat zijn de kosten en hoe hoog is de ranking? Alle antwoorden hierop kunnen gelezen worden bij Ervaringenspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen RSM Rotterdam School of Management teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met RSM Rotterdam School of Management

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over RSM Rotterdam School of Management? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over RSM Rotterdam School of Management achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *