SlaJeSlag Ervaringen

SlaJeSlag: de leukste online veilingen!

Op zoek naar een online bedrijf waar je verschillende deals kunt scoren? Wil je dit doen via een online veiling? Dan zou SlaJeSlag wel eens een perfecte portal voor jou kunnen zijn. SlaJeSlag is onderdeel van Emesa NL BV, waar je alledaagse producten, handige apparaten en cadeaus voor de leukste prijs kunt krijgen. Met een beetje geluk kun hier namelijk de juiste aankoop doen, omdat de prijs bepaald wordt door de koper. Van elektronica tot wonen en van style tot fit- er is voor ieder wat wils. Kijk gerust eens op Ervaringenspotter om je te laten informeren over de klantervaringen met SlaJeSlag.

Democratisch en veilen

SlaJeSlag ziet veilen als een democratische manier om vraag en aanbod samen te laten komen. De website stelt dat iedereen wel een goede deal verdient. Daarnaast is SlaJeSlag ook gelieerd aan VakantieVeilingen, waar je losse producten kunt vinden. Het fijne is; je kunt op meerdere veilingen tegelijk bieden, mocht je dat willen.

Contact en betaalmogelijkheden

Heb je nog vragen of opmerkingen over SlaJeSlag? Ook als je een aankoop wilt annuleren of retourneren, kun je bij de klantenservice terecht. Zij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar via 020 76 0 22 20 en ook emailen is een optie. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden waaronder iDEAL, PayPal, Visa en Mastercard.

Annuleringen en retourneringen

Klanten hebben het recht om 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst te herroepen. Je kunt de betreffende producten retourneren, maar er zijn ook een paar uitzonderingen waarvoor geen retour mogelijk is. Denk hierbij aan producten waarvan de verzegeling is verbroken, perishable items of artikelen die, vanwege hygiënische redenen, niet geretourneerd kunnen worden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SlaJeSlag teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SlaJeSlag

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SlaJeSlag? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SlaJeSlag achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *