Slimleren.nl Ervaringen

Oefenen om je schooladvies te verbeteren

Sommige kinderen gaan met veel plezier naar school terwijl anderen wat meer moeite hebben om vakken goed mee te krijgen of zelfvertrouwen krijgen om goede resultaten te behalen. Als ouder kun je proberen je zoon of dochter bij te scholen om ervoor te zorgen dat het schooladvies aan de verwachtingen voldoet. Maar dat heeft niet iedereen de tijd en de kennis voor.

Thuis extra oefenen

Om kinderen toch te helpen, bieden verschillende online diensten als Slimleren.nl de mogelijkheid om thuis te oefenen met kernvakken zoals Nederlands, Engels, wiskunde en rekenen. Alle vakken zijn geschikt voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool, en voor die van het middelbaar onderwijs tot en met 3e klas vmbo, havo en vwo, en 4e klas vmbo. Met interactieve lesstof, videocolleges en vraagstukken kan de stof op de eigen niveau worden geoefend. De software houdt bij in welke onderdelen meer of minder aandacht nodig is.

Hoe houd je als ouder overzicht?

Je krijgt als ouder wekelijks een rapport in je mailbox met daarop de oefeningen die je zoon of dochter heeft gedaan en de behaalde resultaten. Op deze manier is makkelijk de voortgang te monitoren. Daarnaast kunnen de leerlingen door verzamelen van diamanten en sterren iets leuks kopen op de website om dit te stimuleren en hen te motiveren om te blijven oefenen.

Online bijlessen volgen

Naast extra oefenstof biedt Slimleren.nl ook bijlessen aan voor dezelfde vakken, online.Net als bij het oefenen gaat het hier ook om de vakken rekenen, wiskunde, Nederlands en Engels. Bijlessen volgen online is aanzienlijk goedkoper dan aan huis of bij een instituut. Wil je beoordelingen van anderen lezen? Of wil je je eigen review delen? Je kunt 30 dagen gratis proeflessen nemen om te bepalen of het iets voor je is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Slimleren.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Slimleren.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Slimleren.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Slimleren.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *