SMSvandeSint Ervaringen

Verrass je kind met een sms’je van SMSvandeSint

Als september aanbreekt, voelen kinderen de spanning al. Sinterklaas komt snel naar Nederland en iedereen is er al helemaal klaar voor. Maar hebben ouders al door dat de Sint ieder moment voor de deur kan staan? Voor degenen die het bijna vergeten zijn, is SMSvandeSint een perfect cadeau om je kind te verrassen!

Wat is SMSvandeSint?

Deze dienst biedt je de mogelijkheid de Sinterklaas zelf jouw kind een persoonlijke sms ™je te laten sturen. Jouw berichtje kun je helemaal zelf samenstellen. Waarschuw bijvoorbeeld dat je kind de schoen gezet moet hebben vanavond of vraag hem/haar of het verlanglijstje al gemaakt is. SMSvandeSint is niet alleen bedoelt voor kinderen, maar je kunt er ook voor kiezen om een grap uit te halen met familie & vrienden of je collega’s.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel om jouw berichtje te sturen. Je kiest eerst de afzender: Sinterklaas of zwarte Piet, maar ook iemand anders. Daarna vul je het telefoonnummer van de ontvanger in. En ten slotte schrijf je het bericht wat je wilt sturen; met een maximum van 150 tekens. Als laatste betaal je 1,40 verzendkosten en het bericht is verzonden!

Klachten over SMSvandeSint

Mocht je berichtje niet verzonden worden of extra kosten in rekening gebracht worden? Laat dan een eerlijke review achter en neem contact op met de dienst zelf. Wellicht kunnen zij een oplossing bieden. Om contact op te nemen kun je het contactformulier op de website invullen.

De ervaringen van ouders over SMSvandeSint

Wat vind jij van SMSvandeSint? Krijgen jouw kinderen altijd een sms’je als ze de schoen gezet hebben? Of stuur je elk jaar een berichtje naar je familie om te waarschuwen dat ze dat jaar niet liefzaam waren geweest? Vertel dan hier jouw ervaringen met de dienst over. Of het bericht wel of niet verzonden is, of er toch extra kosten in rekening gebracht zijn. Geef je mening over SMSvandeSint en laat weten of je vaker een berichtje via deze dienst zal sturen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen SMSvandeSint teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met SMSvandeSint

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over SMSvandeSint? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over SMSvandeSint achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *