Sophia-Vereeniging Ervaringen

Sophia-Vereeniging: Ervaringen

Niets zo schattig als een huppelende kitten of een wiebelende puppy. Huisdieren zijn in veel huishoudens een onmisbaar onderdeel, een deel van het gezin. Soms echter, zoals in vakantie tijd, worden ze helemaal alleen gelaten. Ongewenste huisdieren komen op verschillende manieren in het asiel of op straat terecht, worden soms mishandeld of erger. De Sophia-Vereeniging komt tegen dit dierenleed in actie.

Over de Sophia-Vereeniging

De Sophia-Vereeniging richt zich op het tegengaan van (huis)dierenleed. Dat doen ze door middel van voorlichting en politieke lobby, gericht op de Vijf O’s: Onwetendheid, Onnadenkendheid, Onvermogen, Onverschilligheid en Onwil. Geld is hierbij natuurlijk nodig, daarom zijn er donaties te doen voor verschillende bedragen per maand of per jaar. Leden krijgen daarvoor een handboek Sophia DierenEHBO, het blad Dierenhulp en andere welkomstgeschenken.

Diensten van de Sophia-Vereeniging

Er wordt voorlichting verstrekt om de Onwetendheid over de verzorging van huisdieren te verminderen. Ook is de cursus Sophia DierenEHBO verkrijgbaar, voor zowel theorie- als praktijkgedeelte. Er worden ook Sophia DierenSpreekuren gehouden, waarin een gratis advies gevraagd kan worden. Er zijn kleinere diensten zoals de Sophia NoodSticker voor op de deur. Daarnaast lobbyen ze voor beschermende wetgeving in de handel en fokkerij van huisdieren.

Klachten over de Sophia-Vereeniging

Wil je meer weten? Je kunt terecht bij de nieuwsbrief, de sociale media, telefonisch of per email. Ben je benieuwd naar wat er met het gedoneerde geld gebeurt? Kijk dan op de website. Is er een dier in nood? Bel dan direct 144 of het Landelijke Alarmnummer Dierenambulances & Dierenhulpdiensten: 0900-0245. Heb je ervaringen of een succesverhaal dan kun je dat achterlaten op Ervaringenspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Sophia-Vereeniging teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Sophia-Vereeniging

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Sophia-Vereeniging? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Sophia-Vereeniging achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *