Speurders Aanbiedingen Ervaringen

Speurders Aanbiedingen

Iedereen kent wellicht het tweedehandsmarkt van Speurders.nl. Maar wist je dat Speurders ook een aparte pagina heeft met schitterende aanbiedingen met flinke kortingen? Lees hier hoe anderen hun ervaringen met deze site hebben.

Wat is Speurders Aanbiedingen?

Speurders staat bekend om zijn tweedehands artikelen, maar in samenwerking met GroupDeal is er een aparte webshop met dito aanbiedingen opgericht. Hier vind je heel veel dagdeals, die op 24-uurs basis wisselen. De prijzen van de aanbiedingen kunnen oplopen tot wel 80% van de originele prijs. Er staat bij elke aanbieding ook een timer die klokje-tikt tot het moment dat de dagdeal afloopt. Wil je niets missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Betalen gaat eenvoudig tijdens het bestellen met iDeal, Visa en Mastercard.

Wat kun je bij Speurders Aanbiedingen vinden?

De dagdeals bestaan uit uiteenlopende producten uit verschillende categorieën. Denk hierbij aan gadgets, keukenapparaten, horloges, T-shirts, woninginrichting, uitjes en ga zo maar door. Vaak bieden ze ook nog accessoires aan, zoals een muis bij een laptop. Wanneer op een dag niets van je gading is, is de volgende dag een nieuwe kans. Als je iets blijvends zoekt, kun je in de particular categorie ‘Keukenproducten’ ook terecht.

Klachten en vragen

Voor vragen en klachten kun je terecht op de pagina met veelgestelde vragen, hier word je doorgelinkt naar een pagina van GroupDeal.nl. Heb je toch nog steeds vragen, neem dan contact op via de live chat of bel naar (088) 824 7540 tussen maandag-donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Vaak is de leverancier verantwoordelijk voor garantie. Indien je hier gebruik van wilt maken, neem dan eerst contact op via info@groupdeal.nl. Alvast je beroep doen op het herroepingsrecht? Geef dit binnen 14 dagen aan via dit email adres.

Ervaringen delen

Heb je al eens een aanbieding besteld bij Speurders Aanbiedingen? Wat vond je van de levering, de service en het product? Laat jouw ervaringen en reacties achter zodat anderen mee kunnen kijken, zodat zij kunnen weten of Speurders Aanbiedingen wel of niet een aanrader is. Kijk hier mee op Ervaringenspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Speurders Aanbiedingen teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Speurders Aanbiedingen

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Speurders Aanbiedingen? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Speurders Aanbiedingen achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *