Squla Ervaringen

Squla: Digitale Leermiddelen voor Thuis en Onderwijs

Je merkt dat wanneer een kind naar de basisschool gaat er sprongen komen in de ontwikkeling die het niet altijd even gemakkelijk maken. Klassikaal onderwijs is niet bedoeld voor individuele behoeftes zoals snelheid of extra uitdaging. Op dat moment kan Squla helpen met extra leermaterialen waardoor kinderen leren leuker te vinden. Squla is ervan overtuigd dat wanneer leermaterialen aansluiten bij de belevings- en leefwereld van kinderen ze meer vooruitgang zien.

Diensten van Squla

Met Squla kun je oefenen in Rekenen, Taal, Begrijpend lezen, Spelling, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Natuur & Techniek, Engels (vanaf groep 5) en Topografie (vanaf groep 6). Om kinderen te stimuleren om met Squla te werken, krijgen ze als beloning munten die gebruikt kunnen worden om avatars, digitale items of cadeaubonnen te bestellen. Er zijn meer dan 70.000 verschillende quizvragen verdeeld over alle vakken, met video’s op het web, quizzen, mobiele apps en games gemaakt om kinderen te helpen. In de klas kan Squla ook gebruikt worden, en ouders en leerkrachten kunnen hiervoor een account aanmaken om mee te kijken.

Lidmaatschap

Je kunt kiezen uit een lidmaatschap voor een jaar, een half jaar of een maandlidmaatschap waarmee je toegang krijgt tot alle quizzen, filmpjes en games voor elke groep van de basisschool. Als je niet tevreden bent binnen 30 dagen na aanvang van het lidmaatschap kan je je aankoopbedrag terug krijgen. Er is ook een Squla forum waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Als je klachten hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice via online contactformulier, bellen, e-mailen of ze benaderen op Facebook of Twitter.

Ervaringen met Squla

Het is belangrijk om te weten of kinderen met plezier met Squla aan de slag gaan of niet, of dat de digitale methode iets toe voegt op het basisonderwijs. Wat zijn jouw ervaringen met Squla?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Squla teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Squla

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Squla? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Squla achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *