Studers Ervaringen

Verkoop oude mbo-boeken en bekijk klantervaringen bij Studers

Wil je je oude mbo-boeken verkopen? Neem dan een kijkje op Ervaringenspotter.com, waar verschillende klantbeoordelingen, objectief en onafhankelijk, worden gegeven over Studers. Deze website verkoopt oude boeken en biedt studenten de mogelijkheid in te checken of hun boeken wel waard zijn, en vervolgens te verkopen.

Wat is Studers?

Studers is een onderdeel van Studystore BV, die mensen helpt geld te verdienen met hun oude boeken. In plaats van je boeken thuis te bewaren, kun je ze met een verkoopbon eenvoudig en rap aan Studers verkopen. De verkochte boeken leveren geld op waarmee bepaalde kosten worden gedekt. Je kunt namelijk zo 7 dagen na ontvangst van de bevestiging van de verkoop, het geld terug krijgen op je rekeningkun.

Doelgroep

Studers richt zich voornamelijk op mbo-scholieren. Het personeel is gepassioneerd en de eigenaar is zeer trots dat het mbo centraal staat in de Nederlandse samenleving. Naast het aanbieden van boeken, readers en digitaal biedt Studers ook financiële ondersteuning voor studenten.
Op de website van Studers staat het allergrootste aanbod aan studiemateriaal voor het mbo beschreven.

Samenwerkingen

Studers werkt intensief samen met mbo-instellingen, leerkrachten en uitgevers. Hierbij zijn ongeveer 100 personeelsleden betrokken. Vooral in de zomer worden 500 extra mensen ingezet in een distributiecentrum in Emmen. Hierbij wordt er gedacht aan het thuisbezorgen van boeken aan meer dan 200.000 mbo-studenten. Daarnaast wordt er ook digitale toegang tot het studiemateriaal gerealiseerd.

Boeken bestellen

Bij Studers kun je op meerdere manieren boeken bestellen. Je kunt je leermiddelenlijst eenvoudig zoeken via de website van Studers of via een pakketnummer. Om je hierbij te helpen, is er ook een speciaal instructiefilmpje op de website te vinden.

Annuleren en retourneringen

Als je een account aanmaakt, kun je via de desbetreffende stappen zelf annuleren en/of retourneren.

Wetenswaardigheden

Op het moment van schrijven, is Studers actief op diverse social media-kanalen, zoals Facebook, Instagram en YouTube. Hier kun je op de hoogte blijven van verschillende acties en informatie over Studers.

Wat zijn de klantervaringen?

Heb je al eens eerder boeken verkocht aan Studers? Hoe was jouw samenwerking met Studers? Ga je in de toekomst weer boeken verkopen aan Studers? Laat jouw klantervaringen achter op de Ervaringenspotter-website!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Studers teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Studers

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Studers? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Studers achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *