Supersmoker Club Ervaringen

Supersmoker Club Reviews: Wat zijn klanten ervan?

Supersmoker Club is een Nederlands bedrijf dat 2006 verantwoordelijk was voor de introductie van de allereerste elektronische sigaret. Ze produceren de originele Supersmoker elektronische sigaret en hun producten ondergaan intensieve kwaliteitscontroles om hun klanten een veilig en goed werkend product te bieden. Onafhankelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat de e-sigaret 95% minder schadelijk is dan een echte sigaret. Maar wat vinden klanten nu echt van Supersmoker Club?

Diensten aangeboden door Supersmoker Club

Op de webshop van Supersmoker Club vind je allerlei informatie over de e-sigaret. Ze leveren zowel hun eigen merk, als een aantal andere merken. De Supersmoker website biedt je een volledigstartpakket aan als je voor het eerst de e-sigaret gaat gebruiken. Hierbij is het mogelijk om uit twee verschillende modellen te kiezen. Een met navullingen die je op kunt schroeven die verrassend veel op een normale filtersigaret lijkt. Maar ook het model eGo. Dit is een e-sigaret wat je zelf kan vullen met verschillende E-liquids naar eigen smaak. In de webshop kunnen klanten ook punten sparen om vervolgens te gebruiken als korting bij een volgende bestelling.

Klachten over Supersmoker Club

Supersmoker Club heeft de filosofie om iedereen over te laten stappen op elektronisch roken met behulp van hun product. Toch kan het voorkomen dat je als klant niet helemaal tevreden bent over de producten of dienstverlening. In dat geval kun je je klacht melden via e-mail, post of telefoon. De afdeling klantcontacten ontvangt je klacht en geeft je een ontvangstbevestiging. Binnen 14 dagen wordt hierop gereageerd. Als het langer duurt, wordt je hierover op de hoogte gesteld. Mocht de klacht niet naar tevredenheid worden opgelost, dan kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Supersmoker Club bij aangesloten is. Als ook hier geen oplossing uitkomt, kan je je geschil aan de Geschillencommissie (SGC) voorleggen.

Verzamel klantervaringen

Gebruik jij de elektronische sigaret van Supersmoker? Wat is jouw ervaring? Laat een review achter bij Ervaringenspotter.com om andere mensen te helpen bij het kiezen van de juiste e-sigaret en diensten voor hun behoeften. Zo kun jij met elkaar helpen om de juiste producten en diensten aan te schaffen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Supersmoker Club teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Supersmoker Club

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Supersmoker Club? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Supersmoker Club achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *