tankpas.nl Ervaringen

Tankpas.nl – ervaringen van zzpers en MKB’ers

Ben je op zoek naar een tankpas voor je MKB bedrijf of als zzper? Dan is Tankpas.nl een goede keuze. Travelcard, dat Tankpas.nl verzorgt, staat al jaren aan de top als het gaat om mobiliteit en tanken voor bedrijven. Met de tankpas van Tankpas.nl kun je rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast bieden ze ook een uitstekende service op het gebied van brandstofbesparing en prijs.

De tankpas van Tankpas.nl

De tankpas van Tankpas.nl kost je € 7,50 per maand en als je in Europa wilt kunnen tanken, komt daar € 2,50 bij. Je kunt ook een pechhulppakket afsluiten met de pas waarvoor je € 6,- per maand betaalt. Met de tankpas kun je in Nederland op meer dan 4.000 locaties tanken en in Europa ook op bijna 41.000 tankstations. Ook ontvang je eens per vier weken een verzamelfactuur waarop alle kosten van het tanken staan. Wil je de pas aanvragen? Dan ontvang je deze binnen twee werkdagen.

Extra voordelen van de Tankpas.nl

Met Tankpas.nl geniet je van verschillende extra voordelen. Zo kies je bijvoorbeeld zelf je pincode, waardoor het tanken nog eenvoudiger wordt. Ook kun je je olie en ruitensproeiervloeistof gratis laten bijvullen bij een Kwik Fit garage. Uiteraard mag je ook je auto laten wassen bij een wasstraat en parkeren bij Q-Park, P+R parkeerterreinen en met Yellowbrick. Ook kan je het onderhoud van je auto betalen bij de Vakgarage en je elektrische of hybride auto opladen bij alle openbare laadpunten in Nederland en België.

Klachten en vragen over de Tankpas.nl

Heb je vragen of klachten, dan kun je eerst op de vraag- en antwoord pagina kijken. Vind je daar geen antwoord? Dan kun je een online contactformulier invullen of contact leggen met de klantenservice via info@tankpas.nl of telefonisch tussen 08.00 en 17.00 uur: (088) 1105050. Mocht je voor pechhulp een beroep moeten doen op Tankpas.nl, dan kun je daarvoor 24/7 terecht via de telefoon (keuzemenu 2).

Zou je tankpas.nl aanraden?

Heb je al ervaring met tankpas.nl en wil je anderen uit je sector informeren? Laat dan je beoordeling achter! Lees reviews van echte klanten, om zo meer te weten te komen hoe je makkelijk en overal kunt tanken, hoe duur het is, wat de voorwaarden zijn en wat anderen ervan vinden. Wil je meer informatie en een eerlijk oordeel over de tankpas of de service? Lees dan de verschillende ervaringen van andere zzpers en mkb’ers!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen tankpas.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met tankpas.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over tankpas.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over tankpas.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *