TOMTOP Ervaringen

Over TOMTOP

TOMTOP werd in 2004 opgericht als een webshop uit China die voornamelijk artikelen voor dagelijks gebruik verkoopt. Het aanbod bestaat uit producten zoals kleding, gereedschap, videogames, huis- en tuinartikelen, fietsen, vishengels etc. Van 2006 af aan is TOMTOP ‘Gold Supplier’ van Alibaba, wat betekent dat het bedrijf gecontroleerd en geverifieerd is door een onafhankelijke partij. De website is volledig in het Engels opgesteld. Ze leveren ook naar Nederland, alleen is de taal van de webshop niet in het Nederlands te stellen.

Diensten

Op de website van TOMTOP zijn veel verschillende categorieën met producten te vinden. Bij het winkelen kun je bovenin naast de Nederlandse vlag instellen in welke munteenheid je de prijzen wilt bekijken en kies je voor Euro. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om ervoor te kiezen je bestellingen te ontvangen vanuit Local Warehouses, waaronder Germany Warehouse. Vanuit hier worden de bestellingen binnen 3 tot 8 dagen geleverd.

Levering en betaling

Voor het plaatsen van een bestelling kun je gebruikmaken van Paypal of je Creditcard. De normale verzendtijd van de bestelling vanaf China naar Nederland is 7 tot 15 dagen. Producten met Free Shipping zijn gratis verzenden. Voor alle andere producten gelden er verzendkosten, welke afhankelijk zijn van het type product.

Klachten

TOMTOP staat borg voor een veilig besluit. Hierdoor worden alle producten binnen 14 dagen vanaf de afleverdatum geretouneerd zonder verzend- of restitutiekosten. Bij producten met gebreken, verstrekken TOMTOP of een gratis reparatie service of ze vervangen het product. Foto’s van het defecte item kunnen worden gestuurd om TOMTOP op de hoogte te brengen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen TOMTOP teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met TOMTOP

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over TOMTOP? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over TOMTOP achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *