Krisp Ervaringen

Wat is Krisp?

Krisp is een app ontwikkeld om mensen overal ter wereld te laten werken. Hiermee krijgen mensen meer vrijheid en flexibiliteit waardoor ze productiever en professioneler kunnen werken wanneer ze niet op hun kantoor aanwezig zijn. De missie van het bedrijf is mensen overal vanuit een beveiligde omgeving te laten werken. Hierbij dragen ze bij aan een revolutie in de manier waarop mensen werken en communiceren met collega-s.

Stukje achtergrond

Het gedistribueerde team van Krisp ervaart elke dag een aantal uitdagingen. Zo proberen ze technologie te bouwen waarvan ze echt geloven. Maar hierbij blijft de focus ook op het helpen van collega-s om het beste uit hun leven te halen. Er is een toezegging op directieniveau dat het beveiligingsbeleid geïmplementeerd en gevolgd zal worden door de hele organisatie. Er zal veel aandacht besteed worden aan het bewaken van informatie.

App om veilig te betalen

Om de oproepen via de mobiele Krisp-app te plaatsen, wordt gebruik gemaakt van een betrouwbare internetdienst genaamd Twilio. Deze dienst streeft naar hoge beveiligingsstandaarden. Alle spraak-audiogegevens verblijven bovendien op de computers van de eindgebruikers, waardoor deze gegevens nooit verlaten worden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van het beste informatiebeveiligingsprogramma, geleid door de directie, waardoor de informatie die verzonden wordt optimaal is beveiligd.

Beschikbaarheid van infrastructuur

De Krisp-app werkt volledig lokaal op de computers van gebruikers. Om uptime en veilige oproepen te waarborgen wordt de infrastructuur volledig gehost op AWS. Daarnaast wordt deze geautomatiseerd en worden er continue functionele tests gedaan om eventuele downtime te detecteren.

Kernwaarden

De kernwaarden van Krisp staan voor transparantie, eerlijkheid en aanpassingsvermogen. Veranderingen worden aangemoedigd en er wordt gezocht naar de beste argumenten. Daarnaast streven mensen er naar om in hun beste omgeving te kunnen werken. Ook staat er een intense passie voor technologie bij het bedrijf die als basis ligt voor de producten en opties die ze te bieden hebben.

Krisp op Windows

Voor het installeren van de Krisp-app voor Windows is het belangrijk dat de systeemvereisten voldoen. En draait het Windows-apparaat op beheerde toegang. Via de website is het mogelijk een installatiepakket te downloaden, waarna de installatie verder verloopt. Hierbij worden alle stappen duidelijk weergegeven.

Klantervaringen

Er zijn verschillende klantervaringen met de Krisp-app. Reviewspotter biedt bedrijfsreviews op basis waarvan je een goed beeld krijgt over de klantervaringen. Ook ben je van harte welkom voor jouw eerlijke visie over Krisp. Jouw mening helpt ons te blijven werken aan het grootste objectieve en onafhankelijke bedrijf op het gebied van bedrijfsreviews.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Krisp teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Krisp

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Krisp? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Krisp achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *