MacKeeper Ervaringen

Wat is MacKeeper?

MacKeeper is een bedrijf dat zich richt op het versterken van de prestaties van Mac-computers en het bieden van beveiliging tegen malware, online dreigingen en identiteitsdiefstal. Het bedrijf biedt verschillende apps die helpen met verschillende taken, zoals het verwijderen van dubbele bestanden, het optimaliseren van de prestaties van de computer en het beheren van opstartprogramma-s. MacKeeper focust zich op het beschermen van de privacy van de gebruiker en het beschermen van de Mac tegen de nieuwste dreigingen.

Optimalisatie

Met MacKeeper kan je je computer geoptimaliseerd worden. De app kan het RAM-geheugen van je apparaat in de gaten houden. Het is mogelijk om prestatieproblemen op te lossen door opstartprogramma-s te configureren, geheugen vrij te maken en updates te installeren. Daarnaast biedt MacKeeper ook softwareopties aan zoals een Mac-verwijderprogramma, duplicaten-zoeker, Mac-beveiligingssoftware, antivirus, Antimalware voor Mac, Adwarewisser en Track My Mac.

Dubbele bestanden

Dubbele bestanden kunnen je apparatuur verstoppen en ervoor zorgen dat er onnodig geheugen en ruimte verspild wordt. Het is makkelijk om dubbele bestanden te verzamelen in de vorm van identieke foto-s, kopieën van bestanden in e-mails en tweemaal gedownloade bestanden. Gelukkig biedt MacKeeper hier een oplossing voor. De app doorzoekt je harde schijf voor duplicaten en verwijdert deze bestanden in een handomdraai.

Support

Als je vragen, opmerkingen of feedback hebt voor MacKeeper is dit altijd welkom. De website van het bedrijf geeft aan dat hun team altijd klaarstaat om je te helpen. Daarnaast kan je ook gebruik maken van de optie voor direct support. Als je de app gebruikt kan je gemakkelijk contact leggen met de supportdesk.

Inlogitems controleren

Met MacKeeper heb je de regie in handen bij het beheer van opstartprogramma-s. Je kunt beslissen welke apps er opgestart moeten worden wanneer je jouw computer opstart. Daarnaast kan je ook controle uitvoeren over je inlogitems. Te veel opstartprogramma-s kunnen ervoor zorgen dat een Mac trager opstart.

Klantervaringen

Heb jij al ervaringen met de app van MacKeeper? Ben je tevreden over deze app? Of had je veel hulp nodig van het team? We zijn dan ook erg benieuwd naar je klantervaringen bij MacKeeper en waarderen het als je je review achterlaat op Reviewspotter.

Conclusie

MacKeeper focust zich op het optimaliseren van de prestaties van Mac-computers en het bieden van beveiliging tegen malware, online dreigingen en identiteitsdiefstal. Met deze app heb je de regie in handen bij het beheer van opstartprogramma-s en kan je jouw computer geoptimaliseerd worden. Daarnaast kan je dubbele bestanden verwijderen en direct contact opnemen met de supportdesk. Heb jij al ervaringen met MacKeeper? Waarderen we het als je je review achterlaat op Reviewspotter.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen MacKeeper teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met MacKeeper

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over MacKeeper? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over MacKeeper achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *