World of Warships Ervaringen

World of Warships: Wat is het?

World of Warships is een massively multiplayer online game (MMO) ontwikkeld door Wargaming. Dit is de opvolger van hun andere MMO World of Tanks. In dit gratis te spelen MMO-spel draait het allemaal om maritieme oorlogvoering. Het spel is in september 2015 speciaal voor Microsoft Windows uitgebracht en kreeg later toevoegingen van Microsoft Store en Steam.

Hoe registreer je?

Om het spel te spelen moet je je wel eerst registreren bij een bedrijf. Zo kun je je registeren met je account van Amazon, Google, Facebook of Twitch. Vervolgens zul je enkele gegevens moeten doorgeven zoals je e-mailadres, een -in-game- naam en wachtwoord. Ook moet je de eindgebruikersovereenkomst accepteren en aangeven of je meer berichten van Wargaming wilt ontvangen.

Gameplay

Het spel kan worden beschreven als een trage, tactische shooter. Er zijn drie verschillende basistypen bewapening. Te weten; scheepswapens, vliegtuigen en torpedo-s. Het is ook mogelijk om als team samen te spelen. Zo kun je een team vormen met maximaal 3 personen. Binnen teams kunnen divisies ingesteld worden. Je kunt de strijd aangaan met de computer in 3 verschillende gevechtsmodi of tegen andere spelers (Player versus player | PvP). Er zijn daarnaast twee seizoensgebonden competities beschikbaar.

Oorlogsschepen

Je zult tijdens het spelen verschillende oorlogsschepen tegenkomen. Denk hierbij aan Dreadnought slagschepen en oorlogsschepens uit de jaren 50. Je komt ook oorlogsschepen tegen dat gepland waren en vervolgens nooit gemaakt zijn. In de game zijn er vijf verschillende soorten schepen namelijk; torpedobootjagers, kruisers, slagschepen (slagkruisers en dreadnoughts), vliegdekschepen en onderzeeërs (in ontwikkeling). Deze schepen kunnen worden bestuurd door alleen jouw team.

Landen en continenten

In World of Warships kom je diverse landen en continenten tegen. Denk hiervoor aan de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Duitsland, Japan, Frankrijk, de Sovjet-Unie en een klein aantal Aziatische marines. Als je het spel speelt heb je met elk schip de mogelijkheid om op onderzoek uit te gaan. Dit geldt inclusief alle gemoduleerde schepen. Des te meer ervaring je opdoet in het spel, des te meer openbaar worden de schepen voor jou.

Ervaringen

Heb jij al ervaring met World of Warships? Wat vind je van het gratis spel en zou je dit aan anderen aanbevelen? Deel je ervaringen bij Reviewspotter op deze pagina en help het bedrijf te groeien. Jouw ervaringen spelen hierbij een belangrijke rol. Blijf dus op de hoogte van de services van Reviewspotter voor meer informatie over World of Warships.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen World of Warships [SOI] Many GEOs teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met World of Warships [SOI] Many GEOs

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over World of Warships [SOI] Many GEOs? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over World of Warships [SOI] Many GEOs achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *