Classic Cars Magazine Ervaringen

Classic Cars Magazine

Heb je een zwak voor klassieke auto-s? Zou je daar graag over lezen en afbeeldingen van bekijken? Dan is het voor jou wellicht leuk om het Classic Cars Magazine te lezen. Bekijk via Reviewspotter welke ervaringen er over dit tijdschrift bekend zijn.

Wat is Classic Cars Magazine?

Classic Cars Magazine is een tijdschrift voor liefhebbers van klassieke auto’s. In het blad lees en bekijk je reportages, rij-impressies en koopadviezen van klassiekers en youngtimers. Classic Cars is een van oorsprong Brits automagazine. De onderneming richt zich voornamelijk op het verkopen, besturen en kopen van klassieke auto’s. Het tijdschrift is in 1973 in het leven geroepen door IPC Magazines. Een aantal jaar later werd het autoblad overgenomen door Bauer Media Group.

Bestelinformatie

Het blad wordt uitgegeven door F&L Media. Deze organisatie geeft meerdere bladen uit. Op de homepage van de webwinkel zie je allerlei filteropties. Je kan via de filters zoeken naar abonnementen, losse edities en speciale themanummers van een specifiek merk. Bovenaan de site wordt beschreven over welke onderwerpen er gepubliceerd wordt. Naast auto-s kan er gekozen worden uit koken, kennis, computer & tech, vrije tijd en sport. Via een zoekveld kan een zoekterm ingegeven worden. Het daadwerkelijk plaatsen van een bestelling is binnen enkele stappen geregeld. Het item dat je wilt bestellen hoeft alleen in de winkelwagen gedropt te worden. Vervolgens word je binnen drie stappen richting het afrekenproces geleid. Op het moment dat je een bestelling gaat doen, kun je de keuze maken tussen het aanmaken van een account en het afrekenen als gast. Als je een klant account hebt hoef je bij de volgende bestelling niet weer alle persoonlijke informatie zoals NAW-gegevens door te geven.

Leveringsinformatie

Er is een speciale pagina waar bekeken kan worden wanneer er nieuwe edities worden uitgebracht. Mensen met een abonnement zullen het blad een aantal dagen voordat de winkelverkoop start ontvangen. De streeftermijn om een besteld magazine te versturen is drie dagen. Bij abonnementen kan het soms weken in beslag nemen voordat de eerste editie bij je op de deurmat ligt. Bij een minimale bestelwaarde van € 25,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Boven dat bedrag betaal je binnen Nederland € 2,50 en België € 4,95. Aan abonnees in Nederland worden overigens nooit verzendkosten in rekening gebracht. Mocht er iets misgaan met de levering kan je dit binnen 7 dagen melden. De melding moet gedaan worden bij uitgever F&L. Zij zullen zorgdragen voor een correcte afhandeling van zaken. Woon je niet in Nederland of België en wil je het magazine toch ontvangen? Dan moet er een e-mail gestuurd worden naar de klantenservice op klantenservice@fnl.nl.

Handige weetjes

Het kan voorkomen dat je jouw wachtwoord bent vergeten. Je dient dan gebruik te maken van de optie -wachtwoord vergeten-. In het veld dat wordt getoond moet jouw e-mailadres ingevoerd worden. Vervolgens zal je per e-mail een nieuw wachtwoord ontvangen. Het opzeggen van een abonnement is mogelijk. Dit zal schriftelijk of telefonisch moeten geschieden. Opzeggingen kunnen gedaan worden tot 6 weken voor de levering van het laatste nummer van een abonnementsperiode.

Klantervaringen

Lees jij al het Classic Cars Magazine? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Is dit een leuk blad om te lezen? Heb je een abonnement? Wat vind je van de prijzen die je moet betalen? Heb je nuttige informatie over dit tijdschrift om te delen? Laat het allemaal weten via een review op deze pagina. 
Op Websitereview.nl kan je je eigen ervaringen over Classic Cars Magazine achterlaten. Hierbij omvat de review de inhoud, levering en andere eigenschappen. In je recensie laat je zien of jij wel of juist geen tevreden bent met de uitgave. Er staan veel reviews op de website die gaan over Classic Cars Magazine. Wanneer je een leuk magazine zoekt om regelmatig over klassieke auto’s te lezen, is het heel leuk om hier tussen te kijken. De website is een goede manier om te zien of Classic Cars Magazine inderdaad voor jou interessant is, en waarom je wel of juist geen abonnement moet afsluiten.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Classic Cars Magazine teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Classic Cars Magazine

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Classic Cars Magazine? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Classic Cars Magazine achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *