DriveGuide Ervaringen

Ervaringen klanten DriveGuide App

DriveGuide is een prachtige applicatie van Terberg Leasing B.V. die aan de behoefte van de hedendaagse automobilist voldoet. Het is een (auto-) merkonafhankelijke dienst en biedt de mogelijkheid om betaald parkeren automatisch te stoppen, je kilometers bij te houden, pechhulp te bieden en je rijgedrag te monitoren. Maar wat zijn de ervaringen van klanten met deze app? We hebben gekeken wat de reviews zijn om je een beter inzicht te geven in de voordelen en mogelijke knelpunten.

Voordelen DriveGuide App

De DriveGuide app heeft veel voordelen. In de eerste plaats zorgt de stekker die in de auto geplaatst wordt ervoor dat alle data die verzameld wordt, zeer accuraat zijn. Dit maakt de app een stuk betrouwbaarder in tegenstelling tot andere mobiliteitsapps. Verder kun je genieten van voordelen zoals betaalstop bij parkeren, kilometerregistratie, pechhulp, inzicht in je rijgedrag en autostatus, en een Buddy voor medische hulp, technische hulp, veiligheidsvragen of noodhulp. Hierdoor ben je veel voordeliger uit dan wanneer je dit los van elkaar afneemt.

Verder bieden ze twee pakketten; DriveGuide Slim en DriveGuide Slim en Zorgeloos. Je kunt al abonnee worden vanaf € 40,- per jaar (exclusief borg) waarbij je alleen al veel voordelen hebt. Bijvoorbeeld dat je automatisch stopt met betalen bij wegrijden na parkeren, automatische ritregistratie, inzicht in rijgedrag en autostatus, parkeerlocaties, locaties benzine- en oplaadstations en bij het complete pakket ook de Buddy voor pechhulp.

Beoordelingen

Uit reviews, beoordelingen, ervaringen, etc. kan worden geconcludeerd dat er voornamelijk positieve ervaringen zijn over de DriveGuide App. Klanten zijn enthousiast over de mogelijkheden, het feit dat het een merkonafhankelijke applicatie is en vooral over het feit dat je veel voordeliger uit bent dan wanneer je dit afzonderlijk koopt. Er worden geen ernstige klachten gemeld, alleen kleine dingetjes zoals dat het systeem soms traag is of de app weleens crashes.

Daarbij krijgt de zorgeloos-ervaring met de Buddy veel lof. Klanten hebben met succes gebruik gemaakt van pechhulp bij pech onderweg en zijn erg tevreden met de medische, technische, veiligheids- en noodhulpsteun die de Buddy geeft. Dit maakt mensen zeer tevreden met het pakket en het feit dat ze daar geen extra kosten voor hoeven te maken.

Conclusie

DriveGuide is een onmisbare applicatie voor particuliere en zakelijke automobilisten die goed geholpen willen worden bij het rijden. Uit de ervaringen van klanten blijkt dat de app veel voordelen biedt, dat het merkonafhankelijk is en dat het betaalbaar is. De Buddy is een groot pluspunt in het pakket waarvan klanten erg enthousiast zijn over de medische, technische, veiligheids- en noodhulpsteun die de Buddy biedt. Al met al is de DriveGuide app dus een aanrader.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen DriveGuide teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met DriveGuide

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over DriveGuide? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over DriveGuide achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *