Dutchlease Ervaringen

Wat is DutchLease?

DutchLease is een gespecialiseerd bedrijf voor autolease in Amersfoort. Het bedrijf staat al meer dan 50 jaar bekend om het leveren van diensten op het gebied van autolease, voornamelijk aan het MKB. DutchLease heeft een breed assortiment aan auto’s van alle modellen, merken en prijzen waaruit de klant kan kiezen. Daarnaast staat DutchLease altijd klaar om professioneel advies te geven en mee te denken met klanten. Ze bieden ook vaste contactpersonen, zodat je altijd dezelfde persoon aan de lijn hebt bij eventueel onderhoud of schade aan de auto.

Leasevormen

DutchLease biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot autolease. Een van de populairste vormen is Full Operational Lease. Hierbij wordt de auto tegen een vast maandtarief geleverd aan de klant inclusief alle onverwachte kosten. De klant ontvangt iedere maand een factuur met een overzichtelijke administratie. Occasion Lease is ook een mogelijkheid, waarmee je voor een lage prijs in een vrijwel nieuwe auto kan rijden. Flexibele Lease biedt de mogelijkheid om de geleasede auto eerder in te leveren dan aan het begin van de overeenkomst is afgesproken. DutchLease biedt ook andere vormen van mobiliteit, zoals verhuur of short lease.

APK en banden

Auto’s met benzine- en / of elektrische motor moeten op vier jaar een keuring krijgen, vervolgens na twee jaar en daarna ieder jaar. Diesel of gas-auto’s moeten jaarlijks worden gekeurd. Bij de keuring moet de originele kentekenbewijs meegenomen worden. DutchLease adviseert om het jaarlijkse onderhoud te combineren met de APK-keuring, zodat je tijd en geld kan besparen. Daarnaast is het van belang om goede zomerbanden en winterbanden te hebben op de auto. DutchLease geeft aan deze informatie op de website te vermelden.

Extra informatie

Onderhoud aan de auto dient uitgevoerd te worden volgens de richtlijnen. Alle officieel erkende autodealers van het merk auto mogen deze klus uitvoeren. Kosten die ter plekke worden gemaakt dienen achteraf gedeclareerd te worden. Enkele andere diensten die door DutchLease worden aangeboden zijn: het aanvragen van een parkeervergunning, het melden van diefstal uit de auto en het melden van autoruitschade. Boetes voor te hard rijden worden doorgezonden naar de bestuurder en moeten alsnog door deze in een keer betaald worden. Echter kan de bestuurder in bepaalde gevallen bezwaar maken tegen de boete.

Klantervaringen

We zijn erg benieuwd naar de ervaringen van klanten die gebruik maken van autolease diensten via DutchLease. Heb je ervaring met betrekking tot het contact met de medewerkers, het leveren van de auto of andere diensten? Laat dit weten door een review te schrijven en deel deze met andere mensen. Zo kan iedereen beslissen of DutchLease de juiste keuze is als het gaat om autolease!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Dutchlease teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Dutchlease

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Dutchlease? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Dutchlease achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *