Ekris Ervaringen

Ekris, de eigenaren van de exclusieve BMW en MINI auto’s

Op zoek naar een nieuwe auto? Dan is er bij Ekris een uitgebreid aanbod aan geavanceerde BMW’s en MINI’s waaruit je kunt kiezen. Ekris is de eigenaar van de exclusieve BMW’s en MINI’s en verkoopt nieuwe auto’s, maar ook gebruikte auto’s zijn te koop. Ook bieden ze financiële opties aan zoals leasecontracten. Hoe goed is het autobedrijf? Zullen hun auto’s prachtig glanzen als op de foto-s? Krijg je goede service bij klachten en problemen? In deze review ontdek je of Ekris echt een eersteklas autobedrijf is.

De verkochte auto’s van Ekris

Ekris verkoopt zowel BMW als MINI auto’s. Zo kun je er exclusieve auto’s vinden die nog nooit door iemand anders gereden zijn. Natuurlijk is het voordelig om een nieuwe auto aan te schaffen omdat je er lange tijd plezier aan hebt maar je moet er wel rekening mee houden dat hij al een stuk minder waard zal zijn zodra je er meteen al een aantal kilometers in hebt gereden. Je kunt uiteraard ook gebruikte auto’s van Ekris aanschaffen. Omdat de auto al eerder gebruikt is, zijn ze meestal wat voordeliger. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om een auto te leasen. Hierbij betaal je iedere maand een bepaald bedrag maar je hoeft niet de financiering van de auto te regelen als er iets mee gebeurt.

Auto-onderdelen en auto accessoires bij Ekris

Naast het verkopen en verleasen van auto’s heeft Ekris ook een webwinkel met allerlei auto-onderdelen en autoaccessoires. Ze hebben exclusieve velgen, kinderzitjes, lakstiften, uitlaten, veiligheidsaccessoires, sneeuwkettingen, verlichting, remmen en nog veel meer. Alle onderdelen die ze verkopen zijn speciaal gemaakt voor BMW of MINI auto’s.

Diensten van Ekris

Tegenwoordig biedt Ekris uitgebreide diensten aan vanaf het kopen van de auto tot het onderhouden hiervan. Het blijft niet alleen bij verkopen maar je kan ook bij Ekris terecht voor het oplossen van eventuele technische problemen of mankementen. Ook kun je ervoor kiezen om een auto bij hen te leasen, waardoor je geen financiële verplichtingen aangaat. Wat betreft het bestellen van accessoires is er een Ekris webwinkel die je hierbij te hulp kan staan. Het bestel aanbod varieert van velgen, kinderzitjes, lakstiften, uitlaten, veiligheidsaccessoires, sneeuwkettingen, verlichting, remmen enzovoorts.

Bij vragen en/of problemen heeft Ekris ook een klantenservice. Deze kan je bijstaan al wanneer er iets niet goed gelukt is bij het bestellen van je auto of auto onderdelen.

Klachten, complimenten en tips voor Ekris

Wil je anderen adviseren over Ekris? Laat dan je eigen review achter en deel je ervaringen met hen. Vertel bijvoorbeeld hoe gemakkelijk het was om bij hen een nieuwe BMW te kopen. Krijg je goede service als er probleem optreedt en behoren de uitlaat en kinderzitjes aan de hoogte kwaliteitseisen? De ervaringen met Ekris kunnen andere helpen hun keuze te maken.

Conclusie

Uit deze review blijkt dat Ekris een autobedrijf is dat vooral is gericht op exclusieve autos. Ze hebben nieuwe auto’s, gebruikte auto’s en leasingcontracten en dankzij hun webwinkel kun je er terecht voor al je auto-onderdelen en accessoires. Daarnaast bieden ze ook onderhouds- en klantenservice aan, waarmee je ervoor kunt zorgen dat je auto in uitstekende staat blijft. Uit de aantallen reviews kunnen we concluderen dat klanten weinig klachten hebben over Ekris, wat betekend dat zij een goed autobedrijf zijn.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ekris teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ekris

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ekris? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ekris achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *