Europcar Ervaringen

Europcar

Heb je zelf geen auto of wil je gewoon af en toe wat anders, ook al is het maar voor een dagje? Dan is autoverhuur een ideale oplossing. Europcar is een van de bekendste aanbieders van verhuurauto-s en heeft talloze vestigingen op de belangrijkste locaties, te beginnen met Schiphol. Verder kun je bij Europcar terecht in de hartjes van grote steden, of buiten de stadsgrenzen. Europcar is met een 5-sterrenkwalificatie van de BOVAG, de hoogst mogelijke waardering voor autoverhuurbedrijven, uitgeroepen tot een professionele verhuurder waar je gebruik van kunt maken.

Over Europcar

Europcar International werd in 1949 opgericht in Parijs en heeft inmiddels vestigingen verspreid over de hele wereld en op meer dan 10.000 locaties, in 150 verschillende landen. Ondanks de meer dan 70 jaar aan ervaring is Europcar nog steeds meegaand met de tijd. Zo bieden ze bijvoorbeeld een groot assortiment aan elektrische auto-s als je op zoek bent naar een auto met lage uitstoot en een milieuvriendelijk karakter. Wat je ook zoekt, je kunt bij Europcar terecht voor een geschikte vervoersoplossing. Of je nu op zoek bent naar een personenauto, een elektrische auto, een bestelwagen, een bus of zelfs een vrachtauto, Europcar heeft het allemaal.

Om het zoeken makkelijk te maken, en om het alvast wat duidelijker te maken, voert Europcar een breed scala aan merken voertuigen. Van Kia Picanto of Volkswagen Up tot een Mercedes-Benz of een BMW 3-serie, en van Toyota Hybrid tot Jaguar. Er is naast personenauto-s ook genoeg keuze uit luxer voertuig vrouw als Range Rovers, Mitsubishi Outlanders, Audi A3-s en veel meer. En niet te vergeten, je kunt ook meerdere bestuurders, kinderzitjes en navigatiesystemen aan je auto toevoegen.

Diensten van Europcar

Europcar biedt vele verschillende diensten waardoor het erg makkelijk is om een gehuurde auto te gebruiken en je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele bijkomende maatregelen. Kort huren, lang huren, verlengen, shortlease, privélease, zakelijk of als je maar af en toe een auto nodig hebt, het kan allemaal bij Europcar. Uiteraard zijn er ook allerlei aanbiedingen. Zowel voor leden van de ANWB, als voor anderen. Europcar heeft zelfs24/7 pechhulp in Europa voor als je ooit stil raakt langs de wegen. Daarnaast kun je ook aan alle Nederlandse stadsvestigingen je auto-s gratis inleveren. Dit is ideaal voor roadtripjes door het eigen land of voor verhuisklussen. En dat is nog niet alles! Europcar komt je tegemoet met veiligheidskits, klantenkaarten, navigatiesystemen, steekkarren, verhuisdekens, traplopers, verhuisdozen en nog veel meer.

Klachten Europcar

Tegen teleurstelling en klachten voorkomen denkt Europcar zelfs al voor je. Je kunt op hun website informatie vinden over alle mogelijke struikelblokken die je kan tegenkomen bij autoverhuur. Hierdoor voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan. En heb je toch een klacht? Dat is geen enkel probleem. Europcar beschikt over alle moderne communicatiemiddelen en je kunt daarnaast ook gewoon langsgaan of bellen. Daar je nooit helemaal zeker weet welk type voertuig je krijgt, is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent. Europcar staat je daarin graag te woord. Op deze manier kunnen klachten al voordat ze ontstaan door contact op te nemen, voorkomen worden.

Heb je ooit je droomauto gehuurd bij Europcar of kreeg je juist een wrak mee?

Deel je ervaring met internationaal autoverhuurbedrijf Europcar en lees ook andere klantervaringen op Reviewspotter! Neem je eigen risico-s en kennis mee en ervaar een stressvrije autorit met Europcar. Laat je overtuigen door de uitstekende klantervaringen en betaalbare prijzen. Of Europcar nu je droomauto blijkt of een wrak, je kunt achteraf delen hoe je het bevonden hebt. Zo help je consumenten bij het vinden van een betrouwbaar autoverhuurbedrijf.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Europcar teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Europcar

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Europcar? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Europcar achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *