GroundLink Ervaringen

Wat is GroundLink?

GroundLink is een autoservice die gebruikmaakt van een netwerk van professionele chauffeurs om klanten op hun bestemming te krijgen. Het wereldwijde team van GroundLink chauffeurs, reserveringsspecialisten en dispatchers is goed opgeleid en staat klaar om de klanten een veilige en discrete service te bieden. De chauffeurs worden onderworpen aan een achtergrondcontrole en drugstest, zodat de klanten er zeker van zijn dat er alleen professionals in dienst zijn. Er zijn verschillende manieren om een boeking te doen, bijvoorbeeld via de website, telefoon of mobiele app. GroundLink biedt ook automatische herinneringen voor vertrek naar de klant.

Veiligheid en discretie

Bij GroundLink staan veiligheid en discretie hoog in het vaandel. Er wordt alleen met goedgekeurde chauffeurs gewerkt en de chauffeurs zijn Smith Defensive Driver Training gediplomeerd. Ook wordt er gebruik gemaakt van nieuwste modellen van luxe midden- en minibussen, zoals de BostonCoach, die wifi, USB-poorten en entertainment-apparaten hebben voor maximaal 28 of 37 passagiers. Daarnaast hebben ze ook touringcars die maximaal 47 tot 54 passagiers kunnen vervoeren. Er zijn ook andere voertuigen beschikbaar, zoals een minutieus gedetailleerde Lincoln Continental of gelijkwaardig, of in de volledige luxe van een Mercedes S-Klasse of BMW 7 Serie sedan. Een Cadillac ESV biedt plaats aan maximaal 6 passagiers met een ruimer gevoel en hetzelfde comfort en gemak als een luxe sedan.

Waar we zijn

GroundLink heeft vestigingen in steden over de hele wereld, zoals New York, San Francisco, Bangkok en Londen. Er staan altijd wagenparken en voorzieningen op elke locatie, dus de klanten kunnen er altijd op rekenen dat ze dezelfde goede kwaliteit van service krijgen. Tevens wordt er particuliere service en reserveringsservices aangeboden die consistent zijn over alle landen.

Wetenswaardigheden

Als je kiest voor GroundLink, kun je met maximaal 3 passagiers in stijl reizen. Er zijn verschillende opties, zoals een Lincoln Continental, een Mercedes S-Klasse, een BMW 7 Serie sedan, of een Cadillac ESV met ruimte voor maximaal 6 personen. Daarnaast biedt het bedrijf ook bestelwagens en sprinters die ideaal zijn voor bedrijfsuitjes, roadshow-service, klantenentertainment en bruiloften. Dav El | BostonCoach biedt luxe busjes en sprinters om maximaal 10 of 14 passagiers te vervoeren. Fooien vragen is hier verboden, maar er komen wel extra kosten bij, zoals een wisselkoers en belasting. Er wordt een factuuroverzicht verstrekt als ze van toepassing zijn.

Klantervaringen

Heb je al ervaring met GroundLink? Deel dan je mening op Reviewspotter. Hoe was je ervaring? Ben je tevreden over de dienstverlening? Jouw mening kan anderen helpen bij het maken van een keuze. We zouden het waarderen als je je ervaring over GroundLink deelt op deze pagina. Dit geeft meer objectiviteit aan Reviewspotter, waarop consumenten hun mening mogen delen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen GroundLink teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met GroundLink

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over GroundLink? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over GroundLink achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *