Ik wil van mijn motorfiets af.nl Ervaringen

Motorfiets verkopen op Ik wil van mijn motorfiets af.nl

Een motorfiets verkopen brengt veel gedoe met zich mee. Je bent hier dan ook welkom om jouw motorfiets aan te bieden op Ik wil van mijn motorfiets af.nl. Hier kun je snel en gemakkelijk je motor verkopen, zonder gedoe.

Over Ik wil van mijn motorfiets af.nl

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl is een onderdeel van Dealerdirect BV uit Enschede, opgericht door Kerim Gilbers. Ze koopt auto’s en motorfietsen op via o.a. de websites ikwilvanmijnatuoaf.nl, autoverkopen.net etc.

Goedgekeurde auto- of motorfietsbedrijven kunnen zich bij hen aanmelden en dan auto-s en motorfietsen inkopen voor € 105,- excl. BTW per aankoop. Ook kunnen ze voor € 195,- per maand zoveel inkopen als ze willen.

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl biedt consumenten de mogelijkheid om hun motorfiets, trike, scooter, snorfiets of quad snel te verkopen. Het doel van de site is jou snel en gemakkelijk van je motorfiets af helpen.

Diensten

Als je je motorfiets, trike, scooter etc. wilt verkopen dan kun je deze zonder verplichtingen gratis aanmelden. Vervolgens vergelijkt, adviseert en onderhandelt Ik wil van mijn motor af.nl met ruim 800 RDW-erkende dealers om een goede deal te sluiten. Jij bepaalt of je akkoord gaat met het bod nadat je de volgende stappen hebt gezet:

1. Jouw motorfiets: Vul je kenteken in of selecteer handmatig het merk, het model en de uitvoering van je motor.

2. Motor details: Beantwoord een aantal vragen over de staat & uitrusting van je motor.

3. Contactinformatie: Laat weten hoe Ik wil van mijn motor af.nl contact met je mag opnemen.

4. Aangemeld: De aanmelding is klaar, en je motor wordt actief aangeboden bij zo’n 800 erkende dealers.

Het bod dat je krijgt is vrijblijvend en net als de service geheel gratis. Je persoonlijke gegevens zullen niet worden weergegeven, alleen de voertuiggegevens. Als je akkoord gaat met het bod is het gebruikelijk dat je zelf je motorfiets bij de verkoper brengt. De terugreis met de trein wordt vergoed. Een motor waarvan vooraf wordt aangegeven dat deze niet rijd wordt altijd opgehaald.

Klachten

Voor vragen, klachten en andere opmerkingen kun je zeven dagen per week bellen van 8.00 tot 22.00 uur via (053) 760 00 30.

Heb jij een verkoop gedaan via deze site?

Als jij van deze site gebruik hebt gemaakt, horen we graag van je hoe dit bevallen is. Wat zijn de positieve punten en wat zijn de negatieve? Als jij je ervaringen hier deelt kan dat andere mensen helpen in hun beslissing. Schrijf dus ook jouw review!

Motorfiets verkopen? Hoe goed kan dat op Ik wil van mijn motorfiets af.nl?

Ben je benieuwd hoe goed je ervaring kan zijn met Ik wil van mijn motorfiets af.nl? Lees reviews van andere klanten: hoe is de prijs en hoe snel verkopen zij hun motorfiets?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Ik wil van mijn motorfiets af.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Ik wil van mijn motorfiets af.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Ik wil van mijn motorfiets af.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Ik wil van mijn motorfiets af.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *