IkRij.nl Ervaringen

Wat is private lease?

Private lease is een manier van autorijden waarbij je, in plaats van een auto te kopen, een door jou gekozen auto leaset bij een bedrijf. Het leasen van een auto geeft je de mogelijkheid om de meest recente modellen, met de nieuwste technische voorzieningen, te gebruiken. Bij private lease betaal je een vast maandbedrag en hoef je je geen zorgen te maken over reparaties of onderhoud van de auto. Hierdoor ben je in staat goedkoop en zorgeloos te genieten van het rijgedrag van een nieuwe auto.

IkRij.nl

IkRij.nl is een bedrijf dat private lease aanbiedt. Het bedrijf is in 2013 opgericht. Hierdoor hebben ze relatief weinig ervaring op de markt. Ze bieden alleen auto’s aan voor privégebruik, wat betekent dat ze niet geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Bij het leasen van een auto bij IkRij.nl betaal je een vast maandbedrag. De rest komt voor rekening van het bedrijf, waaronder onderhoud en reparaties die niets met jouw gebruik te maken hebben. Je bent altijd verzekerd met hun 24/7 pechhulp. Je draagt zelf wel de kosten voor de benzine die je verbruikt. De auto’s die je bij IkRij.nl kunt leasen zijn Mazda, Opel, Toyota, Nissan, Hyundai, Citroen, Peugeot, Volkswagen, Seat, Kia, Ford of Renault.

Diensten van IkRij.nl

Als je bij IkRij.nl een auto leaset heb je de keuze uit verschillende merken. Je kunt zelfs de kleur van de auto kiezen. Je kunt ook extra zekerheid afsluiten door middel van een schadeverzekering. Daarnaast heb je nog de 24/7 pechhulpdienst die je kan helpen als er iets misgaat. Vervolgens kun je de auto ophalen bij het ophaalpunt in de buurt. En als laatste kun je de klantenservice inschakelen als er iets mis is.

Klachten, Complimenten en Tips voor IkRij.nl

Heb jij al ervaring met IkRij.nl? Als jij al een auto hebt geleased via dit bedrijf, dan horen we graag wat jij ervan vond. Wat is jouw mening over de auto die jij hebt geleased? Was het makkelijk een auto te leasen via de website? En wat vind je van de klantenservice? Schrijf je eigen beoordeling en laat ons weten hoe jij over IkRij.nl denkt. Laat anderen weten wat jouw mening hierover is!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen IkRij.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met IkRij.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over IkRij.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over IkRij.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *