Louwman Bedrijfswagens Ervaringen

Louwman Bedrijfswagens; ervaringen en services

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het aanschaffen en onderhouden van bedrijfsauto’s? Kijk dan eens of de Louwman Group een geschikte optie is. In dit artikel leggen we uit wat de Louwman Group is, wat hun services zijn en delen we ervaringen die door klanten zijn gedeeld.

Wat is Louwman Bedrijfswagens?

De Louwman Group is een dealer van verschillende bekende automerken, waaronder bijvoorbeeld Mercedes-Benz, Fuso, Toyota en Peugeot. Daarnaast hebben zij kennis en voorraad in huis als het gaat om Volkswagen, Ford, Renault, Dodge, Opel en Iveco. Klanten kunnen bij Louwman Bedrijfswagens terecht voor het onderhoud en aankoop van nieuwe of gebruikte bedrijfswagens. Louwman stelt dat zij altijd veel bedrijfswagens voorradig hebben. Volgens hen staan ze klaar om klanten te helpen met advies op maat, persoonlijk contact, ruim aanbod en financieringsmogelijkheden.

Werkplaatsafspraak

Het is mogelijk om online of telefonisch een werkplaatsafspraak te maken bij Louwman Bedrijfswagens. Ze bieden reparatie, services en onderhoud aan jouw bedrijfswagen. Het is handig om alvast je autogegevens door te geven, zoals kenteken en kilometerstand, via hun website. Er kan zes dagen per week langs gegaan worden, op zondag zijn ze gesloten. De exacte openingstijden vind je op de website van Louwman Bedrijfswagens.

Servicepakketten

Klanten kunnen ook kiezen voor een servicepakket bij Louwman Bedrijfswagens. Dit geeft zekerheid en garantie voor bijna alle elektronische en mechanische onderdelen. Er geldt 100% vergoeding als het gaat om auto-onderdelen en verrichte arbeid. Er zijn twee soorten servicepakketten beschikbaar: excellent en exclusief. Het excellent servicepakket richt zich op alle auto’s, terwijl het exclusief pakket alleen geldig is voor auto’s jonger dan 10 jaar met een kilometerstand tot 200.000. Claims kunnen online ingediend worden via de website van Louwman Bedrijfswagens.

Inrichting

Je kunt er ook naar toe gaan met de ideale bedrijfsauto, maar hij zou nog wel aangekleed moeten worden. Louwman Bedrijfswagens biedt hierin ook diensten aan. Je kunt iets laten aanpassen, bijvoorbeeld door directe bestickering, installatie van kasten, bekleding, stellingen of werkbanken. Er wordt samengewerkt met carrosseriebouwers die jarenlange ervaring hebben.

Klantervaringen

Heb je al ervaringen met Louwman Bedrijfswagens? Laat deze dan weten in een review. Is het een betrouwbare organisatie? Wat vind je van de diensten die worden geleverd? Ga je in de toekomst vaker een samenwerking aangaan? Verschillende klantervaringen kunnen je helpen om een goede keuze te maken als je een bedrijfsauto wil aanschaffen of onderhouden.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Louwman Bedrijfswagens teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Louwman Bedrijfswagens

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Louwman Bedrijfswagens? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Louwman Bedrijfswagens achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *