Privatelease.com Ervaringen

Privatelease.com: alles wat je moet weten over privé lease

Privé leasen is een steeds populairdere manier om je in een auto te verplaatsen. Privatelease.com biedt voordelige private lease-abonnementen aan waarin je alle kosten al in het tarief inbegrepen hebt. Maar wat kun je verwachten van deze aanbieder? Welke diensten biedt privatelease.com nog meer aan en hoe gaat de aanvraagprocedure in zijn werk? Lees hieronder meer over privé leasen met privatelease.com.

Wat biedt privatelease.com precies?

Privatelease.com is onderdeel van moederbedrijf AutoBinck, waarvan de AutoBinck Group actief is in acht Europese landen. Privatelease.com biedt een flexibele leaseconstructie aan, waar je voor een vast bedrag per maand auto kunt rijden. Zo heb je geen zorgen meer over de kosten voorwegenbelasting, afschrijving, onderhoud of schadeherstel. Wat zit er nog meer in dit alles-in-een abonnement? Waaronder:

 • Wegenbelasting
 • WA/ Casco autoverzekering
 • Verzekering inzittenden (SVI)
 • Onderhoud en reparatie
 • Zomer- en All season banden
 • Schadeherstel
 • Pechhulp
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Afschrijving
 • BTW

Hoe werkt het aanvragen van een leaseauto bij privatelease.com?

Het is heel eenvoudig om een leaseauto bij privatelease.com aan te vragen. Je hebt maar een paar eenvoudige stappen nodig om de auto van je dromen te vinden. Om je auto aan te vragen volg je deze stappen:

 1. Kies de auto uit die je wilt rijden. Privatelease.com biedt een breed aanbod, of je nou een kleine auto wilt voor het verplaatsen in de stad of een grotere gezinsauto.
 2. Vraag de leaseauto van jouw keuze aan. Kies hierbij je gewenste auto, kleur, jaarlijkse kilometerbundel en eventuele accessoires en vul daarna je persoonsgegevens in.
 3. Binnen 5 werkdagen neemt privatelease.com contact met je op om de aanvraag te controleren. Zodra de aanvraag is goedgekeurd sturen ze je een ondertekend leasecontract toe.
 4. Onderteken het leasecontract op elke pagina en stuur het terug met een kopie van je rijbewijs.
 5. Na akkoord kun je de auto van je keuze gaan rijden.

Delen en besparen met privatelease.com

Je kunt ook besparen op je leasecontract door je auto te delen met anderen. Privatelease.com werkt samen met verschillende autodeelplatformen zoals Snappcar, MyWheels, BlaBlaCar en ParkFlyRent. Zo kun je een stukje van je leasetarief terugverdienen door je auto te verhuren. Ook bestaat er de optie om je auto voor het leasen te laten bestickeren waardoor je nog meer op de leaseprijs kunt besparen.

Privatelease.com en de Keurmerk Private Lease

Als je een privé lease abonnement bij privatelease.com afsluit, kun je terugvallen op een vijftal zekerheden. Zo is privatelease.com in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk staat voor eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, veertien dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Mocht je toch in geschil komen met privatelease.com, dan kun je de inschakeling van een onafhankelijke geschillencommissie aanvragen.

Deel jouw ervaring met privatelease.com

Geniet je dankzij privatelease.com zorgeloos van het gemak van het altijd mobiel zijn, of heb je spijt gekregen omdat het zoveel duurder blijkt te zijn? Laat hieronder jouw mening horen over privatelease.com!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Privatelease.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Privatelease.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Privatelease.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Privatelease.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *