RNTaCar.com Ervaringen

Wat is RNTaCar

RNTaCar is een autoverhuurbedrijf dat gevestigd is in Maarssen. Het is een handige en betaalbare optie als je een auto nodig hebt voor op reis of voor gebruik in Nederland. Je kunt je huurauto via hun website zoeken, vergelijken en boeken bij een van de wereldwijd grootste autoverhuur bedrijven. Je kunt kiezen uit een grote selectie auto-s van diverse prijsklassen en locaties. RNTaCar geeft aan dat ze met plezier voor jou het zoekwerk zullen doen, zodat je ontspannen achterover kunt leunen. Heb je een vraag, dan kun je contact opnemen met hun customer service team. Dit team staat iedere dag voor je klaar.

Verzekeringen

Er is standaard een verzekering inbegrepen bij de huurauto die je huurt bij RNTaCar. Ze bieden dit tegen een scherpe prijs, zodat je zonder zorgen op pad kunt. De verzekering is een zogeheten Collision Damage Waiver, wat schade aan je gehuurde auto zal verzekeren, mits je het eigen risico niet overschrijdt. Er kan soms wat mankementen aan de auto zijn, zoals schade aan dak, bodem, banden, ruiten en spiegels die niet in de verzekering kunnen komen. Maar je kunt dan een -no-risk garantie- afsluiten om deze schade mee te verzekeren. Er kan ook gekozen worden voor een verzekering ter plaatse, hiervoor kun je contact opnemen met RNTaCar.

Diefstal en aansprakelijkheid

Bij het huren van een auto via RNTaCar is de auto ook tegen diefstal verzekerd. In sommige gevallen valt dat onder de CDW. Spullen die in je auto liggen bij diefstal zullen niet gedekt zijn door je huurauto verzekering en zullen verhaald moeten worden bij je reisverzekering. Verzekering die je wel af kunt sluiten als het gaat om materiële schade of lichamelijk letsel bij anderen is een WA-verzekering, ook wel Third Party Liability of Supplemental Liability Insurance genoemd. In sommige landen wordt het wettelijke minimumbedrag van de verzekering verhoogd tot 1 miljoen dollar, om voldoende dekking te hebben.

Handige informatie

Sluit je een auto af via RNTaCar, houd dan rekening met mogelijk vertraging op je vlucht. Mocht je meer dan 2 uur vertraging hebben, dan moet je contact opnemen met het noodnummer. Voor het huren heb jij als hoofdbestuurder een creditcard nodig voor de borg van de huurauto. Verder is het afhankelijk van het verhuurbedrijf of je met je geleende auto de landsgrens over mag. Meer informatie over dit onderwerp kun je op de website vinden.

Klantervaringen

Ben je al klant geweest van RNTaCar? Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen en opmerkingen. Hiervoor nodigen we je uit een review te schrijven. Heb je een goede auto gekregen en voldeed de service aan je verwachtingen? Of heb je ergens mee te maken gehad waar je niet blij mee was? Laat het ons dan weten in een review, zodat andere mensen ook kunnen horen wat jouw ervaringen waren.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen RNTaCar.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met RNTaCar.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over RNTaCar.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over RNTaCar.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *