Total Tankpas Ervaringen

De voordelen van afrekenen met Total Tankpas

De Total tankpas biedt automobilisten een eenvoudige en voordelige manier om bij de Total tankstations te tanken. De pas stelt je in staat om punten te verdienen bij elke afgerekende tankbeurt, waardoor je voordeel kunt krijgen op producten en diensten. Met de tankpas van Total profiteer je ook van gratis onderhoudsdiensten voor je auto, waardoor je geen onverwachte kosten meer in je portemonnee hebt.

Ook als je een loyaliteitsprogramma wilt gebruiken, dan is de Total tankpas een uitstekende keuze. Zo kun jij punten sparen. En elke liter die je tankt bij Total, geeft je 1 punten. Bij Total Excellium tanken worden er per liter twee punten toegekend. Door deze punten word je beloond met voordelen zoals gratis cadeaus, kortingen, spaardeals, uitjes, brandstof en autowassen in de Carwash. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je gespaarde punten te doneren aan een goed doel.

Total Clubcard voor extra voordelen

Voor extra voordelen bij Total kun je je aanmelden voor de Total Clubcard. Met deze tankpas spaar je dubbelop voordeel als je motorbrandstof tankt. Als je meer dan 200 liter per kwartaal tankt, krijg je bonuspunten. Ook heb je met de Total Clubcard toegang tot de Total Assistance pechhulpdienst. Naast alle voordelen van tanken heb je met de Total Clubcard ook toegang tot korting op autowasbeurten. En je spaarpunten kun je gebruiken bij de webshop van Total voor artikelen uit verschillende categorieën zoals Gaming, Huis & Tuin, Elektronica, Cadeaukaarten en veel meer.

Hoe bevalt de Total Tankpas in gebruik?

Veruit de meeste ervaringen met de Total Tankpas zijn positief. De pas is makkelijk te gebruiken en je spaart er makkelijk punten mee. De punten zijn echte punten die je kunt gebruiken voor tal van voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld bonuspunten verdienen wanneer je meer dan 200 liter per kwartaal tankt. Ook het gebruik van de webshop is handig en geeft je veel mogelijkheden om je punten te gebruiken. De prijzen zijn vaak lager dan bij andere winkels, omdat je punten verdient bij elke afgerekende tankbeurt. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om goedkope kwaliteitsproducten te verkrijgen met behulp van de tankpas.

Aanmelden voor de Total Tankpas

Wil jij ook profiteren van de voordelen die de Total Tankpas biedt? Neem dan een kijkje bij je dichtstbijzijnde tankstation van Total. Hier kun je een aanvraag doen voor de pas. Er zijn twee opties: je kunt de gegevens invullen online of je kunt de kaart bij de kassa aanvragen. Als je beschikt over een geldige creditcard en wat persoonlijke informatie klaar hebt, dan ben je binnen enkele minuten lid. Nadat je bent aangemeld, kun je meteen beginnen met tanken en sparen.

Samenvatting

Met de Total Tankpas tank je niet alleen op een makkelijke, voordelige en betrouwbare manier, maar profiteer je ook van extra voordelen zoals gratis punten, kortingen en gratis onderhoudsdiensten voor je auto. Je kunt de pas aanvragen bij je dichtstbijzijnde tankstation en binnen enkele minuten starten met sparen voor spaardoelen zoals cadeaus, uitjes, verlichting, Disney-artikelen en bordspellen. Wees je er wel van bewust dat je de voorwaarden van het lidmaatschap leest, zodat je teleurstellingen kunt voorkomen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Total Tankpas teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Total Tankpas

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Total Tankpas? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Total Tankpas achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *