Transtur Car Rental Ervaringen

Transtur Car Rental – Alles wat je moet weten

Wanneer je op vakantie gaat naar Cuba en het land uitgebreid wilt verkennen, is het niet fijn om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. De beste manier om zelf de vrijheid te hebben en onafhankelijk te zijn is om een auto te huren. Transtur Car Rental biedt je de mogelijkheid om online een huurauto te boeken. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het boeken van een auto bij Transtur Car Rental.

Over Transtur Car Rental

Transtur Car Rental is een organisatie die huurauto-s in Cuba aanbiedt. Ze hebben een samenwerkingsverband met drie autoverhuurbedrijven: Havanautos, Cubacar en Rex. Hierdoor beschikken ze over meer dan 4.000 auto-s, die je kunt huren in verschillende categorieën.

Op de website van Transtur Car Rental kun je meer informatie vinden over de verschillende autoverhuurbedrijven, de locaties waar je de auto kunt ophalen en inleveren, en de verschillende soorten auto-s met hun bijbehorende prijzen.

Diensten

Op de website is alles geheel in het Engels opgesteld en kun je eenvoudig offertes vergelijken en de auto van je voorkeur reserveren. Je kunt ook meteen zien of de auto van je voorkeur op de datum dat je hem wilt huren wel beschikbaar is.

Let op! De vraag is groter dan het aanbod, vooral in de maanden juli, augustus, november, december, januari en februari. Reserveer dus op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Wanneer je bij hen reserveert, zorgt Transtur Car Rental ervoor dat, onafhankelijk van welk van de 3 autoverhuurbedrijven je ook gekozen hebt, jouw auto voor je klaarstaat bij aankomst.

Verschillende categorieën

Transtur Car Rental biedt 4.000 auto-s aan in verschillende categorieen: Economy, SUV, Medium, Premium, Premium Plus, Minivan en Jeep. Je kunt de verschillende soorten auto-s nader bekijken en de prijzen van de drie autoverhuurbedrijven vergelijken.

Reserveren

Wil je definitief gaan reserveren, dan kun je eenvoudig linksboven in het invulscherm een aantal gegevens invullen. De plaats, wanneer en hoe laat je de auto op wilt halen en waar, wanneer en hoe laat je hem weer terug wilt brengen. Vervolgens vul je nog in wat de leeftijd van de bestuurder is en klik je op ‘Search.’ Je krijgt dan een opsomming te zien van de verschillende auto-s die op dat moment beschikbaar zijn en kunt die sorteren op prijs, categorie of verhuurbedrijf. Vervolgens selecteer je de auto van je voorkeur en reken je af met Creditcard, iDeal, Maestro of Giropay.

Aansprakelijkheid

Wanneer je een auto huurt moet je verplicht een bedrag per dag betalen als aansprakelijkheidsvergoeding. Dit is een verzekering die de klant vrijstelt bij beschadiging van de auto, tenzij er een inbreuk op de huurvoorwaarden is gedaan. Dit geldt niet voor het verliezen van de stereo of banden.

Klantervaringen

Kun je bij Transtur Car Rental op een eenvoudige manier een goede auto huren in Cuba of valt de conditie van de auto-s die je kunt reserveren tegen? Wat is jouw ervaring met Transtur Car Rental? Heb jij via hen al eens een auto in Cuba gehuurd en was je zeer tevreden over de service, de conditie van de auto en de prijs? Of heb je negatieve ervaringen opgedaan toen je hier reserveerde? Vertel hier jouw verhaal zodat anderen van jouw ervaringen kunnen leren!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Transtur Car Rental teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Transtur Car Rental

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Transtur Car Rental? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Transtur Car Rental achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *