VW Financial Services – Rent-a-Car Ervaringen

Wat is VW Financial Services – Rent-a-Car?

VW Financial Services – Rent-a-Car is een merkautoverhuurbedrijf dat auto-s verhuurt van de Volkswagen Group. Dit zijn auto-s van Volkswagen, Audi, SEAT, KODA en Volkswagen Bedrijfswagens die lage kilometerstanden hebben. Kwaliteit en transparante prijzen staan daarbij voorop. Bij het huren van een auto krijg je te zien hoeveel het kost en welke voertuigen er tijdens je gekozen huurperiode beschikbaar zijn.

Geschiedenis

VW Financial Services is 25 jaar geleden opgericht onder de naam Euromobil Autovermietung GmbH. Deze onderneming is in 2012 deel geworden van Financial Services AG. Vanaf dat moment is deze organisatie begonnen met het verhuren van kwalitatief waardevolle merkhuurauto-s. De bedrijfsauto-s voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en hebben een hoogwaardige uitrusting.

Voor particulieren en zakelijke klanten

Of je nu als particulier of als zakelijke klant een auto zoekt, bij VW Financial Services kun je terecht. Naast auto-s kun je hier ook limousines en bedrijfsvoertuigen huren. Dankzij het netwerk dat deze organisatie heeft, is het mogelijk om extra mobiliteit te organiseren voor al je wagenparkbehoeften. Ook heb je veel flexibiliteit en kortingen door speciale tarieven voor zakelijke klanten.

Vragen, opmerkingen en feedback

Als je vragen, opmerkingen of feedback hebt over VW Financial Services, kun je verschillende wegen inslaan om contact op te nemen. Als je een auto gehuurd hebt of hiervoor in aanmerking komt, is het handig om contact op te nemen met het desbetreffende verhuurbedrijf. Voor vragen over het bedrijf zelf of een franchise samenwerking kun je een e-mail sturen naar info@euromobil.de of telefonisch het hoofdkantoor bereiken op +49 800 898 6767.

Ervaringen

Heb jij al eens een auto gehuurd via VW Financial Services? Ben je tevreden met de kwaliteit van de auto die je hebt gehuurd? Heb je zakelijk gebruik gemaakt van de diensten van deze organisatie? We stellen het op prijs als je je ervaringen deelt op deze pagina! Zo hopen we dat meer mensen een goed beeld krijgen van wat er te verwachten is als zij voor dit autoverhuurbedrijf kiezen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen VW Financial Services – Rent-a-Car teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met VW Financial Services – Rent-a-Car

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over VW Financial Services – Rent-a-Car? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over VW Financial Services – Rent-a-Car achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *