Yourlease Ervaringen

Wat is Auto Leasen?

Auto leasen is een vorm van zakelijk en particulier autovervoer waarbij een leasemaatschappij een auto levert voor een bepaalde periode interactie. Volgens de (Nederlandse) wet kun je een auto maximaal 60 maanden leasen en aan het eind van de looptijd, kun je de auto kopen of het leaseproces voortzetten.~

Voordelen van leasen

Auto leasen biedt een aantal voordelen, waaronder stabiele maandelijkse betalingen, geen reparaties en onderhoudskosten, geen onverwachte kosten voor verzekeringen en pechhulp, en geen aanbetaling of storting. Er zijn veel verschillende aanbieders van auto leasen, waaronder Yourlease, die een groot aantal opties uit verschillende merken en modellen aanbieden.

Yourlease: Een Inleiding

Yourlease is een Nederlands bedrijf dat autoleasingservices aan particulieren aanbiedt. Het bedrijf biedt auto-s in diverse kleine, populaire en zuinige categorieën die in hun Youlease Store in Soest te koop zijn. Volgens hun website bieden ze de voordeligste all-in maandtarieven voor auto-s.

Diensten die Yourlease biedt

Bij Yourlease zijn de betalingen all-in, wat betekent dat alles wat nodig is voor het onderhoud en de reparatie, houderschapsbelasting, WA-verzekering, 24/7 pechhulp en gratis vervangend vervoer bij pech en schade, is inbegrepen. Daarnaast kunnen klanten ook kiezen voor een winterpakket voor € 15,- extra per maand. Hiervoor wordt de auto afgeleverd met winterbanden die jaarlijks twee keer gewisseld worden.

De aanvraagprocedure van Yourlease

Mensen kunnen in vier stappen een auto bij Yourlease leasen. In de eerste stap kiezen ze de auto van hun voorkeur. Daarna moeten ze een keuze maken voor de looptijd van het contract (tussen 6 en 60 maanden) met het aantal kilometers die ze daarbij willen rijden. Vervolgens sturen ze de nodige papieren naar Yourlease om het contract aan te vragen. Als de aanvraag gedaan is tijdens de werkdagen, dan krijgt men binnen 24 uur te horen of het verzoek is geaccepteerd of niet. Als laatste krijgt men de auto klaargemaakt voor de aflevering.

Klachtenprocedure bij Yourlease

Op de website van Yourlease is geen duidelijke klachtenprocedure aanwezig. In plaats daarvan zijn er een online contactformulier en adres- en telefoongegevens waarmee men in contact met de klantenservice kan komen. Daarnaast is de website voorzien van een vraag- en antwoordenpagina voor het antwoord op de meest gestelde vragen.

Is leasen van een auto via Yourlease een goed idee?

Een auto leasen via Yourlease geeft mensen de mogelijkheid om een auto te gebruiken zonder zich zorgen te maken over onderhoud en reparaties. Er zijn wel een aantal nadelen aan verbonden, zoals het feit dat op de zij- en achterkant van de auto’s reclame is aangebracht tenzij je hiervoor € 10,- extra per maand betaalt. Maar voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope en betrouwbare manier om een auto te gebruiken kan het autoleasen een aantrekkelijke optie zijn.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Yourlease teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Yourlease

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Yourlease? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Yourlease achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *