50PlusMatch Ervaringen

50PlusMatch – de datingsite voor actieve 50-plussers

Het wordt steeds lastiger voor oudere vrijgezellen om liefde te vinden. Niet iedereen zit te wachten op het ‘eroscentrum’ en het kan moeilijk zijn om iemand te vinden met dezelfde waarden, bezigheden of interesses, vooral als deze persoon boven de 50 jaar oud is. Maar 50PlusMatch biedt oplossing; een datingsite specifiek gericht op actieve 50-plussers. Deze website heeft in het TROS consumentenprogramma Radar de hoogste beoordeling gekregen in de categorie datingsites voor ouderen en is volgens het tv programma KASSA van de Vara de beste datingsite voor 50 plus.

Diensten en mogelijkheden

Op 50PlusMatch kunnen gebruikers zich inschrijven via een ingevuld profiel waar foto-s aan toegevoegd kunnen worden. Hoe uitgebreider het invullen van dit profiel, hoe meer kans er is dat er een echte match gevonden wordt. Vervolgens kunnen geïnteresseerden hierna hun zoekprofiel aanmaken en op zoek gaan naar andere leden met bijbehorende criteria. Met een gratis profiel zijn er al een aantal basismogelijkheden zoals 10 interesseberichten per dag versturen en 10 foto’s uploaden. Als aanvulling op de website biedt 50PlusMatch ook een app aan voor Android en iOS-gebruikers, waarmee de mogelijkheden ook op de smartphone toegankelijk zijn.

Kosten

Voor het gebruik van het platform hoeven geen inschrijfgelden betaald te worden. Men kan als gratis lid een eigen zoekprofiel samenstellen, oproepen bekijken, foto’s uploaden en 10 interesseberichtjes per dag versturen. Voor het gebruik van alle mogelijkheden is er een volledig lidmaatschap nodig, hier zijn de volgende kosten voor:

1 maand € 29,95 per maand

3 maanden € 19,95 per maand

6 maanden € 14,95 per maand

1 jaar € 9,95 per maand

Klachten en feedback

Lyie het geval is bij elke digitale dienstverlener, kan het voorkomen dat er klachten over 50PlusMatch zijn. Als het om een kleine klacht gaat, kan deze makkelijk en snel via de website of via de e-mail kenbaar gemaakt worden. Bij grotere klachten heeft men de optie dit via een klachtenformulier op de website van Thuiswinkel.org te laten weten. Het is ook mogelijk om na een bepaalde termijn van vier weken een geschil in te dienen via de geschillenregeling.

Deel hier jouw ervaringen met 50PlusMatch!

50PlusMatch is de eerste en grootste datingsite specifiek voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Heb je hier al ervaring mee, ben je misschien al geslaagd in het vinden van een levenspartner dankzij 50PlusMatch of zijn er zaken die beter zouden kunnen? Vertel het ons hier en laat anderen ook weten wat zij van deze datingsite kunnen verwachten!

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen 50PlusMatch teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met 50PlusMatch

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over 50PlusMatch? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over 50PlusMatch achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *