C-date Ervaringen

C-date en casual daten

Ervaringen Casual daten wordt steeds populairder als een manier om relaties te hebben zonder te veel verplichtingen. Voor veel mensen is dit een manier om hun sociale en intieme behoeften te vervullen. Casual daten maakt het makkelijker om op basis van bepaalde kenmerken een partner te zoeken die hetzelfde zoekt, zonder teveel druk of kans op teleurstellingen. C-date is een online dienst die mensen samenbrengt die op zoek zijn naar dit soort informele vrijheid.

De voordelen van C-date

C-date staat klantgerichtheid en informele vrijheid voorop. Door het invullen van gegevens zoals het type verhouding en de gewenste fantasieën kan je een match vinden die hierbij past. Gay, lesbische en heteroseksuele mensen zoeken hier een relatiebemiddelingsdienst voor, waardoor hetcontact op een verantwoorde manier plaatsvindt. C-date probeert de privacy en anonimiteit van de gebruikers te waarborgen door middel van een waslijst aan informatie in hun Algemene Voorwaarden en Privacy Policy.

De ontwikkeling van C-date

90% van alle gebruikers is afkomstig uit de geleerde kant van de samenleving, met veel leidinggevenden in een druk leven die weinig tijd hebben om een serieuze relatie te zoeken. Hiermee voorziet C-date in een gat in de markt dat andere casual datingsites naar alle waarschijnlijkheid niet schijnen te vervullen. Door middel van een magazine op de website wordt nieuws gedeeld over (informele) daten, waarbij ook testresultaten worden gepubliceerd. Dit geeft klanten een goed beeld van wat ze kunnen verwachten. Als gebruiker kun je kiezen voor een gratis of premiumlidmaatschap waarbij je meer mogelijkheden hebt om matches te maken.

Klachten

Op de website is een emailadres beschikbaar voor direct contact met C-date en ook heeft men een Amerikaans postadres voor vragen vanuit Amerika. Hiervoor is ook een klantenservice gevestigd in Luxemburg. In sommige gevallen hebben bezoekers moeite met het uitschrijven bij C-date als ze hun taak hebben volbracht, of komen ze erachter dat profielen nep zijn. Veel succesverhalen van mensen die zich aangesloten hebben bij C-date alsook tips over hoe je de ware liefde kunt vinden, zijn te vinden op Reviewspotter.

Conclusie

C-date heeft mensen in verschillende situaties veel voordelen te bieden. Het is een veilige manier om andere mensen te ontmoeten die de chaos voorkennisgevingsloze date willen en passen bij de persoonlijke voorkeuren, zonder dat je je hoeft te schamen of je verantwoordelijk voelt. Je kunt, afhankelijk van mogelijkheden, een gratis of premiumlidmaatschap afsluiten om gegevens te vinden over andere matches. C-date staat klantgerichtheid en informele vrijheid voorop en stelt hoge eisen aan hun diensten. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in het online magazine en de betrouwbaarheid I het algemeen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen C-date teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met C-date

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over C-date? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over C-date achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *