EliteDating Ervaringen

Korte geschiedenis EliteDating

EliteDating is sinds 2010 een van de actieve datingservices binnen Nederland. De dienst maakt deel uit van Affinitas GmbH, een grote, gerespecteerde speler in de online datingservice-industrie die gevestigd is in Berlijn en al meer dan 13 miljoen actieve gebruikers telt in 25 verschillende landen.

EliteDating richt zich op alleenstaande, ambitieuze professionals die op zoek zijn naar serieuze relaties. De platform neemt kwaliteit en veiligheid voor gebruikers erg serieus. Alle profielen worden zorgvuldig gescreend en gecontroleerd op echtheid om er zeker van te zijn dat gebruikers serieuze contacten kunnen leggen. Deze nadruk op veiligheid verschilt van veel andere datingservices, waar sommige gebruikers vaak niet volledig eerlijk zijn over wie ze echt zijn.

Tools en functies bij EliteDating

Er zijn verschillende tools en functies beschikbaar bij EliteDating in vergelijking met vele andere datingservices.

Bij het aanmelden worden conversatie- en persoonlijkheidstesten gebruikt om te bepalen welke liefdesprofielen het beste bij elkaar zullen passen. De test duurt ongeveer twintig minuten en maakt gebruik van wetenschappelijk onderzoek om de beste relatie-matches te vinden.

Gebruikers kunnen ook op creatieve wijze hun persoonlijkheid benadrukken in liefdesprofielen: elke gebruiker krijgt tips over hoe ze het meeste uit hun profiel kunnen halen. Daarnaast kunnen gebruikers profielen met foto-s bekijken, gratis berichten heen en weer sturen en een dating-app voor Android en iOS downloaden.

Premium Lidmaatschap

Gebruikers kunnen kiezen voor het kopen van een premium lidmaatschap. Dit lidmaatschap laat gebruikers toe om foto-s te zien bij ieders profiel, ongelimiteerd met iedereen te chatten en de beste functionaliteiten tegen de laagste mogelijke prijs te krijgen.

Het goedkoopste abonnement, tot op heden is € 19,90 per maand, maar gebruikers moeten minimaal 24 maanden lid worden. Als de gebruiker deze vergeten is op te zeggen, wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd.

Tips voor die o zo belangrijke eerste date!

Er worden bij EliteDating enkele goede tips voor die allervuurste date gegeven. Jij kunnen je eerste date zo bijzonder maken als je zou willen. Niet alleen verach je opwindende dingen die jij kunt doen met je date, maar je krijgt ook sympathieke tips voor de stijl van je eerste ontmoeting, waaronder welke soort kleding je aantrekt en of je een kado meegeeft.

Gebruikers kunnen ook kennismaken met veel handige gespreksonderwerpen, waaronder strategieën voor het gebruik van humor en waarom je open en direct moet zijn. Deze tips verhogen de kans op een succesvolle tweede en derde date en kunnen de perfecte basis vormen voor verdere interactie.

Vergelijking met andere datingservices

In vergelijking met veel andere datingservices geeft EliteDating gebruikers meer controle over wie er in aanmerking komt voor hun liefdesrettingsprocedure en geeft het ook meer tips voor het maken van hun eerste date een succes.

Gebruikers krijgen ook meer verschillende opties voor hun lidmaatschap, inclusief een maandelijks en een jaarabonnement. Andere datingservices hanteren de meeste keren alleen maandelijkse betalingen en de andere services vereisen vaak dat gebruikers een veel langere aanmeldingsperiode aangaan.

Klachten

Hoewel EliteDating grote aandacht besteedt aan de veiligheid en kwaliteit van hun diensten, zijn er op het internet klachten te vinden over het platform. Sommige gebruikers melden bijvoorbeeld dat de meest voorkomende klacht is dat je in één keer een lidmaatschap moet kopen voor meerdere maanden, waarbij je vooraf moet betalen.

Het andere veel voorkomende probleem is dat het lidmaatschap stilzwijgend wordt verlengd als het niet expliciet wordt opgezegd. Er zijn ook enkele klachten over de partnervoorstellen bij EliteDating. Veel gebruikers klagen dat de matches tegenvallen.

EliteDating heeft een goede klantenservice ingericht die gebruikers hierbij kan helpen. Ze staan zes dagen per week klaar om klachten te verwerken. Als klachten niet naar de tevredenheid van de gebruiker worden opgelost, kunnen gebruikers ook hun zaak voorleggen aan de Geschillencommissie van Thuiswinkel.org of aan de Europese ODR-platvorm.

Integriteit en verifieerbaarheid

Al met al is EliteDating een veilige, betrouwbare en authentieke datingservice die zich richt op alleenstaande, ambitieuze professionals. De liefdesprofielen en het matchmakingbeginsel worden grondig gescreend en gecontroleerd op een volledige legitimiteit. Dit is een uitstekend startpunt om een gezonde en gelukkige liefdesrelatie te beginnen voor alleenstaande professionals.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen EliteDating teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met EliteDating

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over EliteDating? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over EliteDating achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *