gayPARSHIP Ervaringen

gayPARSHIP review

Ben je een gay en op zoek naar de liefde van je leven? Dan is gayPARSHIP een mogelijke optie voor jou! Maar misschien vraag je je af wat gayPARSHIP precies te bieden heeft. Wij hebben wat meer informatie verzameld die je kan helpen met je beslissing. Deze gayPARSHIP ervaringen en review zijn gebaseerd op de gegevens van PARSHIP, de marktleider op het gebied van online dating in Europa.

Wat is er te weten over gayPARSHIP?

Allereerst is gayPARSHIP onderdeel van de Europese marktleider voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De website richt zich uitsluitend op homoseksuele relaties, man zoekt man en vrouw zoekt vrouw. Er is veel aandacht besteed aan gayPARSHIP door de NPO-s, Net 5, Veronica, gay.nl en gaysite.nl, in de Gaykrant en Winq | GK.

Hier kom je voornamelijk hoogopgeleide singles tegen (76% heeft een HBO- of WO-opleiding) en 80% is 30 jaar of ouder. Hierdoor lijkt het erop dat leden hier serieus op zoek zijn naar een partner voor een lange termijn relatie. De leeftijd van de leden is evenwichtig verdeeld: de meeste zitten tussen de 30 en 55 jaar. Volgens gayPARSHIP vindt 38% van de leden hier hun prins op het witte paard; 1 op de 3 leden vindt hier dus een geschikte partner.

Diensten van gayPARSHIP

Het succespercentage van gayPARSHIP is mede te danken aan het unieke matchingsprincipe. Profielen worden samengebracht op basis van overeenkomende punten in persoonlijkheid, gewoontes en interesses. Veiligheid en anonimiteit zijn belangrijk voor elke online dater, maar nog meer voor gay daters. Daarnaast garandeert gayPARSHIP op meerdere manieren een veilige datingprocedure. Zo is de website voorzien van het Verisign SSL-certificaat en worden alle profielen handmatig gecontroleerd.

Klachten over gayPARSHIP

De meeste verhalen over gayPARSHIP zijn positief. Maar als je toch problemen ondervindt, is er altijd de klantenservice waar je contact mee kunt opnemen. Door lid te zijn van Thuiswinkel, is er ook een externe partij waar je terecht kan met ernstigere problemen. GayPARSHIP maakt het op zoek gaan naar liefde makkelijker, maar succes hangt natuurlijk wel af van verschillende factoren.

gayPARSHIP ervaringen

Heb jij met gayPARSHIP de liefde van je leven gevonden? Of was hij of zij toch inderdaad te mooi om waar te zijn? Wat je verhaal ook is, je mag hier altijd je ervaring delen! Wil je alvast weten wat anderen van gayPARSHIP vinden, dan kun je op Reviewspotter ook reviews lezen van mensen die je voorgingen. Maar uiteindelijk moet je natuurlijk wel zelf beslissen of de datingsite bij je past.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen gayPARSHIP teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met gayPARSHIP

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over gayPARSHIP? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over gayPARSHIP achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *