Masterflirt Ervaringen

Wat is MasterFlirt?

MasterFlirt is een platform dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling voor mannen die op zoek zijn naar een goede match. Het bedrijf bestaat al sinds 2001 en onderneemt regelmatig verschillende acties om hun doelgroep te bereiken. Ze bieden een aantal boeken aan, workshops en andere leerlijnen die jou kunnen helpen de juiste vrouw te vinden en de relatie die je zoekt. In hun programma-s staan dus veel praktische tips waar je als lezer van kunt leren.

Geschiedenis van MasterFlirt

MasterFlirt werd opgericht door Tijn van Ewijk, die zichzelf beschrijft als een “echte carrièremaker” met een MBA van Nijenrode. Tijn werkte veel maar het resulteerde uiteindelijk in een burn-out. Hij ging op zoek naar meer persoonlijke ontwikkeling en de zoektocht naar tools waarmee hij de juiste vrouw in zijn leven kon halen. Na veel lezen, leerden meer mensen over zijn kennis en hij besloot een boek over dit onderwerp te schrijven.

Visie van MasterFlirt

Volgens MasterFlirt is het van groot belang dat je verantwoordelijkheid neemt over de persoon die je bent en waar je voor staat. Ze menen dat de keuze voor een vrouw één van de belangrijkste beslissingen is in je leven wanneer je samen met die vrouw kinderen krijgt. Om die reden is het essentieel om een goed geïnformeerde keuze te maken, waardoor je weet hoe het spelletje in elkaar zit. MasterFlirt zelf verzorgt workshops, boeken en leerstof om jou de juiste ervaringen en kennis te geven om succes te hebben bij vrouwen.

Workshops en boeken bij MasterFlirt

Als je bij MasterFlirt workshops, boeken en leerstof bijhoudt om je kennis te verbeteren, dan ben je aan het juiste adres. Er is een workshop genaamd -MasterFlirt Bootcamp-, die er voor die is dat je verantwoordelijkheid durft te nemen en uit je comfortzone durft te stappen. Ook gaat het Relatie Seminar in op wat je met een vrouw kan doen en wordt er stilgestaan bij de man-vrouw communicatie. Als je liever leert vanuit boeken, dan biedt MasterFlirt ook een aantal boeken aan. Deze boeken bestrijken verschillende onderwerpen zoals het aanmaken van een online profiel, tips voor tijdens het eerste date en hoe je een gesprek boeiend kan maken.

Tips & ervaringen met MasterFlirt

Omdat MasterFlirt al zo lang bestaat, zijn er al veel mensen die ervaringen hebben gehad met dit bedrijf. Veel van deze ervaringen worden gedeeld binnen de community, waar je kunt lezen over hoe anderen de boeken hebben ervaren, wat de tips uiteindelijk hebben gebracht en hoe het vervolgens is gegaan. Ook krijg je voldoende tips, van hoe je een online profiel aanmaakt, waar je over kunt praten tijdens een eerste date, tot aan momenten waarop je zou moeten vragen om haar nummer. Doordat er al zoveel tips zijn bij MasterFlirt, zal het je zeker helpen bij de verovering en het behouden van de juiste vrouw.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Masterflirt teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Masterflirt

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Masterflirt? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Masterflirt achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *