NextLove Ervaringen

NextLove, Een datingsite voor alleenstaande ouders

Met NextLove hebben gescheiden en alleenstaande ouders die op zoek zijn naar liefde de kans om hun perfecte match te vinden. De website is van oorsprong Scandinavisch en heeft inmiddels de grootste Europese datingsite ter wereld voor deze doelgroep gecreëerd. Om ervoor te zorgen dat mensen op een veilige en vertrouwde manier hun dates kunnen ontdekken, voeren zij voortdurend 24/7 controles uit.

Op NextLove kun je je bovendien gratis registeren met behulp van je reeds bestaande account bij Facebook, Google+, Yahoo, etc. Ook is er een app beschikbaar voor iOS en Android zodat je overal en altijd kunt inloggen. Omdat de website zich primair richt op Europa, is de website in het Engels geschreven.

Het aanmaken van een account

Je begint met NextLove door een gratis account aan te maken. Hiervoor heb je alleen algemene gegevens nodig zoals je naam en profielfoto. Met de profielfoto zul je meer reacties en aandacht krijgen dan zonder. Verder vraagt NextLove je ook om een paar eenvoudige vragen te beantwoorden over je persoonlijkheid, interesses, dromen, etc. Artsen deze antwoorden kan je een keuze maken uit vooraf ingestelde antwoorden of zelf iets toevoegen.

Ken je geschikte matches

Nu ben je klaar om je eerste match te maken! Zoek tussen de leden, lees hun profiel en zoek mensen die je interesseren uit om mee te chatten. Op NextLove kan je op verschillende manieren contact leggen met andere leden, zoals door het sturen van winks, privéberichten, of een -general message-. Let wel op, als je alleen een gratis lidmaatschap hebt kun je alleen profielen bekijken en winks sturen. Wil je meer, zoals privéberichten of zien wie geïnteresseerd is in jou, dan heb je een Premium lidmaatschap nodig.

Over een Premium lidmaatschap

Nu je je profile bekeken hebt, kun je je gratis lidmaatschap upgraden. Hiervoor klik je op de knop -Upgrade to Premium- in de rechterbovenhoek van het scherm. Kies vervolgens een betaalmethode en het lidmaatschap van je voorkeur. Momenteel is het goedkoopste lidmaatschap slechts €19,99 per maand. Je moet wel een jaar lid blijven.

Klachten

Mocht je problemen hebben op de website of als je van mening bent dat er iets geplaatst is wat niet door de beugel kan, dan kun je 7 dagen per week contact opnemen met NextLove door een online contactformulier in te vullen.

Evaluatie

Er zijn verschillende ervaringen met NextLove wat betreft het vinden van een geschikte partner voor het leven of op zijn minst voor een leuke date. Door ervaringen met de datingsite te lezen krijgt men een beeld wat men mag verwachten bij het gebruik hiervan. Voor mensen uit Europa biedt NextLove een fijne en veelzijdige datingsite met een goede service.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen NextLove teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met NextLove

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over NextLove? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over NextLove achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *