RegioSexContact.nl Ervaringen

Over RegioSexContact – De site voor online sekscontacten

RegioSexContact is een datingsite die mensen samenbrengt die op zoek zijn naar een incidenteel sekscontact. Deze website heeft een duidelijk afroepscherm voor bezoekers, waar wordt aangeduid dat er adult content op de website wordt aangeboden. Het is hierbij ook verplicht om te verklaren dat je ouder bent dan 18 jaar en alleen in eigen naam deelneemt aan de website. Met deze voorwaarden dekt de website zich in tegen het aanbieden van sekscontact voor minderjarigen of tegen mensen die hier niet vrijwillig voor gekozen hebben.

Deelname aan deze website is mogelijk als u zich inschrijft. U kunt hierbij informatie over uzelf opgeven en foto’s plaatsen. Er mogen ook erotische foto’s worden geplaatst, en merk op: de foto’s mogen alleen van jezelf zijn. Bijvoorbeeld een foto van je huisdier is toegestaan mits je erbij staat. Deelname is weliswaar gratis, maar wanneer je contact wilt leggen met andere deelnemers, dien je hier wel voor te betalen. Zoals dat bij de meeste websites voor online dating gebruikelijk is.

Is online daten veilig?

Het daten via internet vereist een aantal regels van voorzichtigheid alvorens je contacten maakt met anderen. Het is hierbij aan te raden om te controleren of de persoon met wie je de contacten aangaat betrouwbaar is. Om dit te controleren, is het verstandig om te kijken of diegene een profiel heeft op sociale media of op een andere wijze op het internet bekend is. Wanneer je toch afspreekt, is het altijd verstandiger om dit te doen op een neutraal terrein of locatie. Het is niet aan te raden om bij één van de beide partijen thuis af te spreken.

Daarnaast is het slim om goed bereikbaar te zijn en je mobiele telefoon bij je te hebben. Ook is het verstandig om aan te geven aan een familielid of bekende dat je een date hebt. Daarnaast is het ook aan te raden om na afloop even door te geven dat je weer veilig thuis bent en dat alles goed is gegaan.

Kan ik alleen sekscontacten leggen via deze website?

RegioSexContact richt zich in eerste instantie voornamelijk op het vinden van een spannende date. Maar als je je inschrijft, zijn er ook opties om kennis te maken met andere mensen, afhankelijk van wat je zelf wilt. Zo kan je ook op zoek zijn naar een serieuze relatie of enkel een vriendschappelijk contact. Alhoewel dit mogelijk is op deze website, is het nog steeds twijfelachtig of je hier wel een vriendschappelijk contact kan vinden, aangezien de meeste deelnemers uitgaan van sekscontact.

Het is hierbij wel belangrijk dat je in je profiel duidelijk aangeeft wat je wilt, als je alleen op zoek bent naar vriendschap. Dan is het aan te raden om tijdens je gesprekken hier ook op te wijzen.

Klachten

Mocht je een vraag of klacht hebben, kun je dit altijd via het reactieformulier op de website kenbaar maken. De website heeft hier altijd voorrang boven, als je een deelnemer bent. Hetzelfde geldt wanneer je een klacht hebt over betalingen, het gedrag van een andere deelnemer of over elk ander onderwerp. Daarnaast is het ook mogelijk om een deelnemer te blokkeren waarmee je op een onprettige manier bent geconfronteerd. Vergeet hierbij niet dat je de beheerders van de website altijd de tijd moet geven om een reactie te geven.

Echte ervaringen

Wil je zelf een ervaring met RegioSexContact laten horen Monitoren, of is het niet gelopen zoals je verwachtte? Wij horen graag over je ervaringen met deze datingsite. Je kunt je beoordeling direct op onze website plaatsen, waar andere bezoekers het kunnen lezen en een afweging kunnen maken of zij zich op deze website hebben moeten inschrijven. Je leest op Reviewspotter de ervaringen van echte daters met RegioSexContact.nl. Is de website wel veilig en anoniem? Zijn erwel echte sekscontacten? Of zit je hier vooral met fake profielen?

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen RegioSexContact.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met RegioSexContact.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over RegioSexContact.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over RegioSexContact.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *