Regioswingers Ervaringen

Wat is RegioSwingers?

RegioSwingers is een datingsite die is opgericht door Orbinair B.V. en die onderdeel is van Sexy Dating Networks. Deze datingsite richt zich op volwassenen vanaf 18 jaar en heeft als doel mensen met elkaar in contact te brengen op zoek naar een relatie, vriendschap of date. Niet alleen staan singles op de website, maar ook stellen. Door het filter systeem kun je zoeken naar profielen die aansluiten bij jouw voorkeuren doormiddel van criteria-s als leeftijd, geslacht, land en andere criteria.

Inschrijven bij RegioSwingers

Het aanmaken van een profiel op RegioSwingers is eenvoudig. Je kiest een gebruikersnaam, geeft aan of je een man, vrouw of stel bent en geeft je email adres op. Hierna word je doorgestuurd naar de website, waar je de link in de mail moet aanklikken om je inschrijving te bevestigen. Met de aanmelding bij RegioSwingers accepteer je automatisch dat je profiel ook zichtbaar is voor leden van andere Sexy Dating Networks websites. Bij het aanmaken van het profiel moet je er rekening mee houden dat het soms wat tijd kan duren voordat de foto-s en de geschreven tekst zichtbaar zijn in je profiel.

Inloggen op RegioSwingers

Nadat je inschrijving voltooid is kun je je inloggen op RegioSwingers. Hier kun je gebruik maken van hun zoekfunctie of je kunt aanpassen in je profiel of je wel of geen notificaties wil ontvangen. Ook is het mogelijk je profiel tijdelijk onzichtbaar te maken voor anderen, zodat je kan zien of personen waarin je interesse hebt echt interesse in jou hebben. Naast het zoeken van mensen is het ook mogelijk een oogje in het zeil te houden en je persoonlijke gegevens te beschermen. Daarom krijg je bij RegioSwingers ook dating tips mee. Zo raden ze je bijvoorbeeld aan bewust om te gaan met je persoonlijke gegevens en je nooit meer te geven dan van tevoren afgesproken is. Hierover kun je deelnemers ook mailen, of telefonisch contact met de persoon opnemen. Ook adviseren ze je zelf verantwoordelijk te zijn voor je vervoer als het om een eerste date gaat.

VIP-Toegang bij RegioSwingers

RegioSwingers biedt ook VIP-Toegang aan, waarvoor je een kleine vergoeding moet betalen. De standaard versie van RegioSwingers is helemaal gratis, hiermee heb je al genoeg opties om op zoek te gaan naar matches. Meer geavanceerde functies zoals het ontblokken van berichten en foto-s krijg je alleen met een VIP-abonnement. Geef je aan voor 2 maanden VIP-toegang, dan krijg je een korting van een maand.

Conclusie

RegioSwingers is een datingsite gericht op volwassenen vanaf 18 jaar die aspireren op zoeken naar een relatie, vriendschap of date. Het aanmaken van een profiel is eenvoudig en in enkele stappen gedaan. Ook bieden ze je de mogelijkheid je profiel tijdelijk onzichtbaar te maken voor anderen om te zien of er echt interesse is. Met een VIP-abonnement krijg je verschillende extra-s. Wil je liever niet betalen, dan kun je gebruik maken van de gratis standaard versie. Je profiel is ook te zien op andere websites die een deel vormen van Sexy Dating Networks.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Regioswingers teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Regioswingers

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Regioswingers? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Regioswingers achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *