Second Love Ervaringen

Wat is Second Love?

Second Love is een datingsite voor getrouwde mensen, die op zoek zijn naar een discreet avontuurtje buiten hun huidige relatie. De website is bedoeld voor mensen die een relatie hebben die een beetje in een sleur is geraakt, en de spanning missen die internetdating biedt. Bij Second Love kunnen getrouwde mensen die op zoek zijn naar spanning en geluk uitkijken naar een “second love”, een andere partner buiten hun huidige relatie.

Hoe heeft Second Love zich ontwikkeld?

Het ontstaan van Second Love in 2008 heeft de manier waarop mensen contact maken met elkaar voorgoed veranderd. Het -date-idee- komt uit 1914 uit de Verenigde Staten, waar het eerste ontmoetingen plaatsvonden in openbare ruimtes zonder toezicht van familie. Door de opkomst van het internet en de bijbehorende websites, zijn deze regels doorbroken. Mensen wereldwijd hebben het voordeel van het zoeken naar hun perfecte connectie met slechts één muisklik.

Hoe sluit je een premiumpakket af bij Second Love?

Het aanmaken van een basisprofiel bij Second Love is gratis. Wil je meer gebruik maken van de website, dan kun je er voor kiezen om eenvan de vier verschillende premiumpakketten aan te schaffen. Met een premium lidmaatschap kun je berichten versturen en lezen, foto’s bekijken en plaatsen en heb je toegang tot meer functies. Hoe langer het abonnement, hoe lager de kosten per maand. Na het betalen van je premium profiel, kun je direct gebruik maken van de website. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een promotieaanbieding, alleen de looptijd verschilt per aanbieding.

Hoe kun je veilig gebruik maken van Second Love?

Om ervoor te zorgen dat je veilig gebruik maakt van Second Love, staan hieronder een aantal tips die je in overweging kunt nemen:

  • Gebruik het interne mailsysteem van Second Love, reageer niet op verzoeken via sms.
  • Maak een geheim e-mailadres aan om te voorkomen dat je herkend kan worden.
  • Gebruik geen foto-s die je ook op social media gebruikt hebt.
  • Bel of sms je date, en spreek af op een openbare plek.

Wat zijn enkele tips om je date succesvol te laten verlopen?

Om ervoor te zorgen dat je date succesvol verloopt, hieronder een aantal tips:

  • Kom op tijd, maar liever niet fashionably late.
  • Stel vragen om het gesprek gaande te houden, maar neem gas terug als je te veel praat.
  • Wees eerlijk als je twijfelt over een tweede date.
  • Better safe than sorry.

Moest je vragen hebben of meer tips willen ontvangen, neem dan contact op met de helpdesk van Second Love: charlie@secondlove.nl.

Wordt je abonnement automatisch verlengd?

Als je een betaald premium abonnement hebt gekocht met bijvoorbeeld je creditcard, wordt het abonnement automatisch verlengd. Deze verlenging kun je tot 48 uur van tevoren tegenhouden. Heeft je je abonnement op een andere manier betaald, bijvoorbeeld met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of contant, dan zal je abonnement niet verlengd worden. Je zult zelf je profiel in de gaten moeten houden om ervoor te zorgen dat je gebruik blijft maken van Second Love. Als je je abonnement verloopt zonder dat je het verlengt, krijg je nog wel een gratis lidmaatschap dat 3 jaar geldig is.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Second Love teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Second Love

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Second Love? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Second Love achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *