Fit Cuffs Ervaringen

Fit Cuffs – Een niet-elektronische methode om je fitheid te verbeteren

Fit Cuffs is een bedrijf dat artikelen verkoopt ter bevordering van fitheid. Het bedrijf bestaat sinds 2017 en is opgericht door Lars Parup en Alex Nielsen. Zij zijn ook eigenaar van het bedrijf. Op de website van Fit Cuffs staat beschreven wat voor pakketten je kan kopen. Omdat het een Deens bedrijf is is de website vooral in het Engels.

Volgens een bekende sporter is de sportband van Fit Cuffs het beste niet-elektronische apparaat om de fitheid te verbeteren. De druk wordt perfect verdeeld bij het gebruik van de manchet – wat een stevig en gemakkelijk toegankelijk klikmechanisme heeft – zonder in de huid te knijpen.

Het product is klein en neemt maar weinig ruimte in beslag. Bovendien wordt de druk stabiel gehouden tijdens de training, mits de pomp goed wordt gekalibreerd. Eveneens is het vergrendelingsmechanisme gericht naar beneden, wat de slangen op hun plaats houdt. Hierdoor kan je de pomp na het kalibreren verwijderen en je kan gaan trainen zonder verdere aanpassingen of slangen die rondhangen.

Fit Cuffs klantenservice en levering

Voor vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan per telefoon (06:00 – 21:30 doordeweeks en 08:00 – 14:00 in het weekend) of per e-mail (fitcuffs@zoho.eu). Als je graag gebruik wilt maken van de Fit Cuffs Web App dien je een bevestigingsmail te sturen naar het e-mailadresbovenstaand met als subject: App access.

Fit Cuffs werkt samen met verschillende koeriers. Hierdoor kunnen de levertijden verschillen. In het algemeen duurt het 5-10 werkdagen voordat de bestelling in Europa of Internationaal geleverd wordt. Mocht het product niet naar wens zijn dan kan je binnen 30 dagen na aankoop het product retourneren of ruilen. Zorg er wel voor dat het product in nieuwstaat en in de originele verpakking is, en mail eerst naar fitcuffs@zoho.eu voordat je het product terug stuurt.

Klantervaringen met Fit Cuffs

We zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met Fit Cuffs. Laat het weten via Reviewspotter. Jouw inbreng kan andere gebruikers helpen bij het maken van een goede keuze. Help dus mee en deel je visie over dit bedrijf. Reviewspotter is al jaren een betrouwbare en objectieve bron voor bedrijfsreviews, dus sta het aan om mee te helpen met ervaringen te delen zodat het ook zo blijft.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Fit Cuffs teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Fit Cuffs

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Fit Cuffs? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Fit Cuffs achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *