Gymnatural.nl Ervaringen

Wat is Gym Natural?

Gym Natural is een bedrijf dat exotische en natuurlijke supplementen aanbiedt. Dit bedrijf is opgericht door een aantal jonge mannen uit Utrecht met een grote passie voor gezondheid en sport. In hun visie is het niet nodig om de -grootste gast- te zijn in sportschool – zolang je je maar goed voelt en gezond leeft. Gym Natural voelt zich verantwoordelijk voor een gezondere leefstijl die mensen helpen het beste uit zichzelf te halen.

Verzendinformatie

Bestellingen die worden geplaatst voor 15:00 worden dezelfde dag verstuurd. Soms is dit niet mogelijk wanneer bijvoorbeeld een product niet op voorraad is. De gebruiker wordt dan op de hoogte gesteld wanneer het product weer leverbaar is. De verzendkosten in Nederland zijn kosteloos. Voor verzendingen naar andere landen worden er kosten in rekening gebracht en deze staan vermeld op de verzendpagina. Zendingen worden geregeld door DHL en ze doen er alles aan om de volgende werkdag tussen 09:00 en 18:00 uur te leveren. Een exact tijdstip kan echter niet worden gegarandeerd.

Retourinformatie

Behoort de product aankoop niet tot de tevredenheid? Dan is het mogelijk om een retour aan te vragen binnen 14 dagen. Deze fase gaat in op het moment dat je jouw bestelling hebt ontvangen. Na het doorgeven heb je nog twee weken de tijd om het pakket terug te sturen. Het aankoopbedrag inclusief verzendkosten wordt alsnog terugbetaald. Het terugsturen van het product is kosteloos. De retour procedure dien je in gang te zetten door een mail te sturen naar info@gymnatural.nl.

Klachten

Indien er iets gebeurt wat je ontevreden stemt, kun je een klacht indienen. Je kunt hierbij een mail sturen naar info@gymnatural.nl. Ze zullen vervolgens hun best doen om een oplossing te vinden. Mocht dit niet lukken, dan ontstaat er een geschil. Deze kun je melden bij de Stichting WebwinkelKeur. Ook kunnen klachten worden geregistreerd bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Klantervaringen

Gym Natural staat open voor feedback van klanten. Ben jij al klant bij dit bedrijf? Dan horen we graag jouw mening. Wat heb je gekocht? Ben je tevreden met de werking? Ga je hier in de toekomst vaker iets bestellen? Hoe heb je de service ervaren? We zien het graag terug op deze pagina om zo een eerlijk beeld te scheppen over de voordelen en mogelijke nadelen van dit bedrijf.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Gymnatural.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Gymnatural.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Gymnatural.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Gymnatural.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Jose Leeuwerik
Laatste berichten van Jose Leeuwerik (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *