Holland and Barrett Ervaringen

Holland & Barrett, vroeger bekend als De Tuin van Babylon: ervaringen van klanten

Holland & Barrett, vroeger bekend onder de naam De Tuin van Babylon, is een van de meest bekende natuurwinkels hier in Nederland. Je kunt er terecht voor voedingssupplementen, theesoorten, edelstenen en originele cadeaus. Maar wat zijn de ervaringen van de klanten? Wat voor kwaliteit heeft Holland & Barrett? Werkt het product naar behoren? En hoe is de service?

Laten we eens een kijkje nemen in de geschiedenis van Holland & Barrett. Het alles begon in 1980, toen de eerste winkel geopend werd in Den Haag, toen nog -De Tuin van Babylon- geheten. Een tweede winkel in Den Haag volgde al snel. In 1991 werd -De Tuin van- onderdeel van de Koninklijke Ahold, waarna de naam wijzigde in -De Tuinen-. Vanaf 2015 werd De Tuinen veranderd naar Holland & Barrett, een meer internationale naam.

Holland & Barrett biedt een grote verscheidenheid aan producten aan. Ze hebben er allerlei soorten vitamines en supplementen, bijvoorbeeld probiotica, Omega 3 visolie en vitamine C. Wat persoonlijke verzorging betreft, hebben ze facewash, crèmes, huidolie, shampoo, douchegels en veel meer. Daarnaast hebben ze theesoorten, kokosolie, zaden en pitten. Voor wie wil afvallen biedt Holland & Barrett ook dieetproducten aan, zoals shakes, detox en afslankthee.

Met de Passie Klantenkaart kunnen vaste klanten punten sparen bij elke aankoop. Deze punten kunnen bij een voldoende hoeveelheid worden ingewisseld tegen extra korting.

Ervaringen van klanten

Hoe ervaren klanten de producten en diensten van Holland & Barrett? Als je de reviews op hun website leest, dan zijn de meeste klanten erg tevreden over hun ervaringen. Veel klanten vinden het assortiment erg goed. Er is altijd iets dat hun aandacht trekt. Het personeel is ook erg vriendelijk en geven goed advies als je het nodig hebt.

Op Facebook zijn ook veel positieve reviews te vinden. De klanten zeggen dat de producten goed verpakt worden en dat de levertijd goed is. Ook vinden ze alles wat ze kopen bij Holland & Barrett van goede kwaliteit. Klanten zijn ook erg tevreden over het klantenprogramma, dat ze kortingen en aanbiedingen krijgen voor het sparen van punten.

Er zijn ook enkele minder goede ervaringen te vinden. Sommige klanten klagen dat het personeel niet vriendelijk en attent is. Ook vinden ze soms dat het assortiment te beperkt is en worden er onjuiste producten geleverd.

Conclusie

Holland & Barrett is een landelijke keten van gezondheidswinkels. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen, persoonlijke verzorging producten, thee, kokosolie, dieetproducten en nog veel meer. Door hun rebranding heeft Holland & Barrett inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd, met erg tevreden klanten. Hoewel er ook enkele minder positieve ervaringen zijn, blijkt uit de reviews dat de meeste klanten heel tevreden zijn over hun ervaringen bij Holland and Barrett.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Holland and Barrett (voorheen De Tuinen) teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Holland and Barrett (voorheen De Tuinen)

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Holland and Barrett (voorheen De Tuinen)? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Holland and Barrett (voorheen De Tuinen) achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *