LiveHelfi Ervaringen

Wat is LiveHelfi?

LiveHelfi is een bedrijf dat zich richt op de verkoop van producten die de fysieke en mentale prestatie van het menselijk lichaam beïnvloeden. Het bedrijf is gebaseerd op de The Bulletproof Lifestyle die is ontwikkeld door Dave Asprey. Met behulp van deze lifestyle stelt het bedrijf dat je bepaalde doelen, zoals het gemakkelijk controleren van je gewicht, vertragen van de veroudering en het verbeteren van je cognitieve prestaties kan bereiken.

Producten

Producten die je bij LiveHelfi kunt kopen, zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er koffie, gezonde vetten, proteïne, supplementen en accessoires te verkrijgen. De producten die hier worden verkocht, passen binnen koolhydraatarme diëten. Naast The Bulletproof Lifestyle producten worden er ook producten van andere merken verkocht, zoals Natural Stacks, Great Lakes Gelatin, Life Extension en Alitura Naturals. Al deze producten worden door LiveHelfi getest op kwaliteit en eerlijkheid.

Klantenservice en betalingen

Klanten van LiveHelfi kunnen met vragen over diensten van het bedrijf terecht bij de klantenservice. Deze is te bereiken op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur via orders@livehelfi.com of 020 22 71 0 65, maar daarnaast zijn er ook de mogelijkheid van een online contactformulier. Voor betalingen kan er gebruik gemaakt worden van verschillende betaalmethoden, zoals iDeal, PayPal, MasterCard, American Express, bancontact/mister Cash, Sofort Banking, Belfius en overschrijving. Als je een bestelling achteraf wil betalen kan dat ook, maar de betaling moet wel binnen een week na ontvangst van goederen verricht worden.

Klanttevredenheid en geschillen

Het bedrijf stelt zichzelf als doel om klanttevredenheid te maximaliseren. Daarom worden verschillende afspraken gemaakt en nagekomen. Zo staat het bijvoorbeeld vast dat bestellingen die voor 23:00 uur plaatsen op een werkdag, de volgende dag afgeleverd zullen worden. Mocht er onverwacht iets aan de hand zijn als klant, dan zullen de producten zonder aarzelen vergoed of vervangen worden. LiveHelfi heeft ook het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg en is gecertificeerd door Trusted Shops. In het geval er sprake is van een geschil dat niet opgelost kan worden, is er de mogelijkheid om bemiddeling te zoeken bij de Europese Commissie via hun ODR-platform.

Klantervaringen bij LiveHelfi

Concluderend is het goed om te weten hoe andere klanten hun ervaringen tot nu toe met LiveHelfi hebben beleefd. Zo is het goed te weten of de producten die bij LiveHelfi zijn gekocht, tijdig zijn aangekomen en met de kwaliteit bevredigend zijn. Ook is het interessant te weten of de klanten vaker hebben gekocht bij dit bedrijf en of deze klanten anderen zouden aanraden om de juiste voeding te kopen bij LiveHelfi. Op deze manier kan bestond worden of het bedrijf een betrouwbare partner is bij het zoeken naar de juiste voeding en of de services en producten die zij aanbieden bijdragen aan een verbetering van je fysieke en mentale prestaties.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen LiveHelfi teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met LiveHelfi

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over LiveHelfi? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over LiveHelfi achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *