Mrandmrs-green.com Ervaringen

Mr. and Mrs. Green: Gezonde LifestyleProducten voor Iedereen

Ben je op zoek naar een gezonde lifestyle? Mr. and Mrs. Green is een grote speler als het gaat om producten die je helpen een gezond leven te bewerkstelligen. In deze shop vind je een uitgebreid assortiment aan gezondheidsproducten, lifestyleproducten en supplementen die je helpen bij jouw dagelijks leven. Als je een abonnement afsluit krijg je bovendien twee keer per jaar een bloedtest thuisgestuurd om je gezondheid te kunnen meten.

Hoe werkt Mr. and Mrs. Green?

Een lidmaatschap bij Mr. and Mrs Green betekent dat je twee maal per jaar met een bloedtest je gezondheid kunt meten. Je krijgt op basis van de resultaten van deze bloedtest een gezondheidsplan op maat. Door je gezondheid te meten weet je waar je precies aan moet werken en welke supplementen jij nodig hebt om gezond en fit te blijven. Daarnaast krijg je bij het lidmaatschap een gepersonaliseerde selectie aan supplementen terug. Mr. and Mrs. Green biedt een abonnementsvorm op maat waardoor deze makkelijk aan te passen is aan jouw specifieke behoeften. Als je voor een maand, zes maanden of twaalf maanden abonnee wilt worden, heb je keuze uit verschillende pakketten. Als je een abonnement voor 6 maanden afsluit, krijg je bovendien een gratis bloedtest kit thuisgestuurd. Als je een twaalf maanden abonnement neemt kun je zelfs twee bloedtesten per jaar laten uitvoeren plus twee gezondheidsplannen ontvangen.

Verzendinformatie

De bestellingen die je bij Mr. and Mrs. Green plaatst worden zo snel mogelijk verwerkt. Als je een bestelling voor 12:00 uur op een werkdag doet worden de producten de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die na 12:00 uur op een vrijdag geplaatst worden worden uiterlijk maandag bij je thuisbezorgd. In Nederland zijn de verzendkosten voor een pakket € 6,95. In België zijn de verzendkosten € 8,65. Mocht je niet thuis zijn bij de bezorging van de producten, dan zal de PostNL pogingen doen om het bij een buurman of buurvrouw af te leveren. Mocht dit niet mogelijk zijn kan de PostNL een bericht aan je toesturen met informatie over het pakket dat je af kunt halen bij een dichtstbijzijnde PostNL locatie.

Retourinformatie

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je bestelling, neem dan voor een oplossing contact op met Mr. and Mrs. Green door een e-mail te sturen naar info@mrandmrs-green.com. Als je een klacht hebt, dien je deze binnen 7 dagen na ontvangst van het product in. Je kunt je producten gratis retourneren als er sprake is van een menselijke fout bij het bedrijf. In alle andere gevallen zal je zelf de retourkosten moeten betalen.

Klantervaringen

Vooral de persoonlijke ervaringen die anderen hebben met Mr. and Mrs. Green zeggen veel over de kwaliteit van de producten van dit bedrijf. Heb jij al ervaring met het gebruik van de producten bij Mr. and Mrs. Green? Heb je er baat bij gehad? Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Wil je anderen aanraden met deze organisatie in zee te gaan? Laat dan jouw persoonlijke ervaringen achter via een bedrijfsreview. Jouw review wordt gegarandeerd gelezen en kan anderen helpen bij hun keuze. Wat je ervaringen ook zijn, wij stellen het op prijs als je ze deelt.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Mrandmrs-green.com teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Mrandmrs-green.com

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Mrandmrs-green.com? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Mrandmrs-green.com achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *