Musclevitamins.nl Ervaringen

Wat is MuscleVitamins?

MuscleVitamins is een producent van supplementen. Het kantoor van dit bedrijf is gevestigd in Emmen, maar biedt helaas geen bezoekadres. In tegenstelling tot veel andere producenten van supplementen stelt MuscleVitamins eerlijk te produceren, waarbij elk product door strenge Europese regelgevingen worden gecontroleerd op kwaliteit. Alle producten worden in een GMP-gecertificeerde faciliteit gemaakt, gelegen in Nederland.

Op de website van MuscleVitamins zijn de producten verdeeld in meerdere categorieën, zodat het overzichtelijk is. Denk hierbij aan eiwitshakes, vitamines, mineralen en workouts. MuscleVitamins stelt dat ze hun producten tegen een scherpe prijs aanbieden voor klanten. Daarnaast is er een klantenservice en worden de bestellingen snel geleverd.

Bestelinformatie

Via de zoekbalk op de website is het mogelijk om een specifiek product te zoeken, of om door een van de categorieën te bladeren. Bij elk product worden er een afbeelding, productinformatie en een prijs weergegeven. Om te bestellen kun je kiezen voor kopen als gast of als geregistreerde gebruiker. Beide opties hebben voor- en nadelen. Als er is gekozen voor geregistreerd gebruiker, kunnen er diverse persoonlijke gegevens en een adres worden opgegeven. Er kan betaald worden op meerdere manieren, zoals iDEAL, PayPal en creditcard.

Verzenden

MuscleVitamins geeft aan dat ze hun best doen om het bestelde product zo snel mogelijk te bezorgen. Orders die voor 14:00 uur worden geplaatst, worden in de regel op dezelfde dag verstuurd. Leveringen worden gedaan via transportbedrijf PostNL, die de bestellingen tussen 09:00 en 18:00 uur bezorgt. De verzendkosten bedragen €6,95 per bestelling.

Retourinformatie

Bestellingen die retour gestuurd worden, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geannuleerd. Vervolgens heb je twee weken de tijd om het product terug te sturen. De verzendkosten voor de retour moeten wel in rekening gebracht worden door de klant zelf. Bij terugbetaling zal het gehele aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten, worden terugbetaald. Voorwaarde voor de terugbetaling is dat het product niet is opengemaakt. Een e-mail naar info@musclevitamins.nl is volgens de tarieven en algemene voorwaarden voldoende om een retour te maken. Van het terugbetaalde bedrag zal men binnen twee weken op de hoogte worden gesteld.

Klantervaringen

Als je al klant bent bij MuscleVitamins, dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn met betrekking tot productkwaliteit, prijs en het bestelproces. Denk je dat de kwaliteit van het product zoals omschreven, en de service die MuscleVitamins biedt, voldoet aan de verwachtingen? Deel jouw reviews online met anderen, zodat zij een goed beeld krijgen over deze onderneming. De reviews zijn zorgvuldig geschreven en worden gecontroleerd. Jouw opinion kunnen anderen helpen bij het maken van een juiste keuze.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Musclevitamins.nl teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Musclevitamins.nl

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Musclevitamins.nl? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Musclevitamins.nl achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *