Precon dieet Ervaringen

Precon Dieet

Afvallen kan lastig zijn. U wilt graag een aantal kilo’s kwijtraken, maar bent wellicht bang dat u al uw dezelfde ingewikkelde structuur moet volgen om dit voor elkaar te krijgen. Of misschien bespaart u het liefst op de boodschappen door geen producten aan te schaffen die u toch maar weinig gebruikt. Gelukkig is er een manier waarop u toch op een gestructureerde wijze en zonder al teveel tijd te besteden aan het eten van dieetvoedsel af kunt slanken. We hebben het over het Precon Dieet.

Precon is een bedrijf dat gevestigd is in Darmstadt. Zij zijn sinds 1986 actief met het BCM voedings- en dieetprogramma, wat staat voor een gezonde, optimale gewichtsverlaging- en stabilisatie. Precon werk met verschillende instellingen en wetenschappers op het gebied van voedingsgeneeskunde, interne geneeskunst en voeding, om de actuele kennis over deze gebieden toe te passen in het BCM Programma. In een grote studie, de Lean Habits Study, werd de verhouding tussen de stabilisatieperiode en de verandering van eetpatroon geanalyseerd onder 8000 BCM deelnemers. Om ervoor te zorgen dat er kwalitatief goed voedsel gebruikt wordt, voeren zij regelmatig kwaliteitscontroles uit. Alle producten worden tevens geproduceerd in Duitsland met hoogwaardige grondstoffen die vrij zijn van Genetisch Gemanipuleerde Organismes (GMO).

Hoe werkt het Precon Dieet?

Het Precon dieet volgt een 3-maaltijden per dag schema. 1 à 2 van de maaltijden dienen vervangen te worden door de producten van Precon. U kunt kiezen uit een shake, soep of repen van het bedrijf. Deze maaltijden bevatten ongeveer 250-500 kcal. Daarnaast sluit u een maaltijd van 500-600 kcal in. U kunt hiervoor bijvoorbeeld gebruik maken van de recepten op de website. U kunt de producten bestellen via de webshop. In de shop kunt u kiezen voor pakketten die een maand duren of een kennismakingspakket. Daarnaast kunt u kiezen voor bijvoorbeeld BCM kruiden waarmee u een bouillon kunt klaarmaken. Deze kruiden helpen met het onderdrukken van uw hongergevoel.

Ervaringen met het Precon Dieet

Heeft u het Precon Dieet gevolgd en bent u hier blijvend op een eenvoudige wijze vele kilo’s mee afgevallen? Of was het te duur en vond u de shakes, soepen en repen helemaal niet lekker en kon u het dieet daarom ook niet blijvend vol houden? Wat zijn de ervaringen van andere die het Precon Dieet hebben gevolgd?

Het is verstandig om eerst ervaringen van andere personen te lezen voordat u besluit of het Precon Dieet iets voor u is. Er zijn veel ervaringsverhalen van klanten te vinden die zich openlijk uitlopen over hun ervaringen met het Precon Dieet. Sommige klanten vinden het dieet een makkelijke manier om gewicht te verliezen. De shakes, soepen en repen vielen goed in de smaak en het voedsel was gemakkelijk te maken. Andere klanten hadden een hongergevoel in de tijd dat ze het dieet volgden, of vonden het voedsel duur en simpelweg niet lekker. Daarnaast zijn er weer andere klanten die het programma een goede en veilige manier vinden om af te vallen.

Klachten en support

Mocht u vragen hebben over het dieet of de producten, of heeft u een klacht? Neem dan contact op met de service lijn: dit is een gratis nummer (0800 – 2500 3500) dat u van maandag t/m vrijdag kunt bereiken van 08.30 tot 18.00 uur. U kunt ook een mail sturen naar team@precon.nl. Tevens is er de mogelijkheid om een contactformulier op de website in te vullen. Op de website is tevens een Dieetmagazine te lezen met allerlei verschillende onderwerpen over afvallen, voeding en sporten.

Conclusie

Het Precon Dieet lijkt een geschikte invulling te zijn voor mensen die op een gemakkelijke manier veel kilo’s wensen kwijt te krijgen. Het is echter belangrijk om eerst de ervaringen van anderen met het dieet te lezen, zodat u het programma ook zelf goed kunt beoordelen. Kijk daarnaast goed naar de kosten van het dieet. is het verstandig om de kennismakingspakketten te proberen, zodat u een beeld krijgt van het voedsel dat u moet kopen en of het allemaal wel gaat passen bij uw wensen.

Reviewspotter.nl

Wij streven naar een transparante markt. Iedereen is vandaag de dag gewend om door verkooppraatjes heen te prikken, omdat consumenten dit tegen elkaar delen. Wij willen dit eerlijk en betrouwbaar aanpakken. Als een bedrijf of winkel een goede service biedt voor de juiste prijs en de klant tevreden is, moet dit bekend gemaakt worden. Dit is de beste manier om bedrijven vooruit te helpen die hun best doen om eerlijk te zijn, daarnaas bieden we consumenten een mogelijkheid om hun mening te laten horen.

Beoordelingen Precon dieet teruglezen

Wil je weten wat andere consumenten over een bedrijf in Nederland denken? Bekijk dan bij reviewspotter.nl wat echte mensen ervaren die al ervaringen met deze bedrijven hebben. Zo ben je voorbereid als je een verzekering, telefoonabonnement, energiecontract of andere aankoop wil doen! Wij verzamelen reviews, ervaringen, beoordelingen en aanbiedingen van verschillende aanbieders zodat je niet langer verder hoeft te zoeken.

Ervaringen met Precon dieet

Ben jij op zoek naar alle beoordelingen en ervaringen over Precon dieet? Dan ben je hier aan het juiste adres omdat je op reviewspotter.nl gemakkelijk alle meningen over deze aanbieder terug kunt vinden. Wil je zelf je mening achter laten? Geen enkel probleem, je kunt in onze commentbox een review over Precon dieet achterlaten. Wil je eerst meer onderzoek doen naar alle mogelijkheden? Dan kun je in onze kennisbank allerlei informatie terugvinden die je kan helpen bij het kiezen van de beste aanbieder.

Daan de Toer
Laatste berichten van Daan de Toer (alles zien)

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *